23948sdkhjf

Super Festool Dage er tilbage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

På fredag d. 3. september åbner Dorch & Danola endnu engang dørene for deres største værktøjsmessedag, Super Festool Dag. Her kan du opleve demonstrationer, træarbejde, nyheder og meget andet fra både Festool, Milwaukee, Bosch og Makita.

Vi har igen i år mulighed for at holde en fysisk messe. Så det gør vi selvfølgelig!

Den 3. september i vores butik i Odense afholder vi en stor messe, hvor vi samler en hel bunke events og gode mennesker. Det foregår fra kl. 10-17 på Ove Gjeddes Vej 9, 5220 Odense SØ, så du kan i år kigge forbi selv efter arbejde.

Du kan til messen bl.a. opleve:
- Gratis goodiebags med eksklusivt Festool merchandise til de første 200 besøgende
- Tilbud, der kun gælder på messen på bl.a. fire Festool TKS 80 til særlig messepris, særlig rabat på Rubio Monocoats træbehandlingsprodukter og ekstra billige demovarer.
- Demonstrationer af en stor del af de ovennævnte mærker. Bl.a. demonstrationer af Festools overfræser OF1010, domino, dyksave, TKS 80 og akkumaskiner.
- Fire snedkere fra Skills-konkurrencerne demonstrerer slibning af stemmejern med slibesten, skuffesamlinger, bordpladesamlinger m. dyksav og overfræser og svalehalesamlinger med UJK og CMT jigs.
- Konkurrencer, hvor du kan vinde maskiner fra bl.a. Festool, Milwaukee og Leica.
- Pølsevogn fra Fynbo Pølser og gourmetkaffe fra Koffiboys
- En gratis trimning af håret eller skægget fra The Container Barber
- Glade Festool-entusiaster og veloplagte, snakkesalige leverandører

Tonsvis af tilbud - på meget mere end bare Festool
SFD 21 handler jo i høj grad om de gode handler på kvalitetsværktøj. Derfor samler vi over 900 produkter til rigtig stærke priser. De stærke priser vil være at finde til vores store messedag i Odense d. 3. september, men fortsætter i vores webshop helt til og med d. 12. september, så hvis du ikke kan være med i Odense, har du stadig mulighed for at gøre en god handel. Se alle produkterne, der kommer på tilbud lige her på webshoppen, og husk at priserne først ændres til stærke messepriser natten til fredag d. 3.

Og i stedet for det hele kun handler om Festool, så har vi også valgt at tage flere af de andre store mærker med i år. Du finder derfor bl.a. mærker som Festool, Milwaukee, Bosch, Makita, Metabo blandt tilbuddene og blandt demonstrationerne til messedagen. De øvrige mærker du finder blandt tilbuddene, er bl.a. Tormek, Luna, Teng Tools, Mareld, Ferax, Limit, Grunda, Skydda, Angle Design, Bessey, Starmix, Mirka, Rapid, Geofennel, Essve, Itools, Tajima, Leica, Laserliner, Nedo, Lyra, Raaco, Profilværktøj, CMT, Frezite, Premier Tools, Fein, Senco, Wood Repair, Rubio Monocoat, Fynske Olier, Sjöbergs, Jet, Laguna Tools, Wera, Knipex, Axminster og UJK. Og selvfølgelig flere, hvis det ikke var nok

Vi opdeler de mange produkter på webshoppen, så det er nemmere for dig at finde rundt i de mange tilbud. Og der vil også være specialtilbud ligesom sidste år, men ekstra gode priser på bl.a. Festool slibepapir, TKS 80 (kun til messen), systainere, akkumaskiner m.m. Det er jo trods alt Festool Dag.

Vi glæder os til at se dig på fredag!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125