23948sdkhjf

Skip ventetiden – bestil døre og vinduer fra lager

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Corona har været årsag til længere leveringstider på byggematerialer generelt. Coronas indvirkning har været stor og meget i vores hverdage er eller har været berørt eller ændret.

Står du som mange andre overfor et byggeprojekt, er materialerne hertil ikke en undtagelse. Men vælger du at bestille dine nye døre og vinduer fra lager, er der faktisk hjælp at hente. Gør du det, kan du nemlig nemt og hurtigt springe ventetiden over.

Både pris og levering på byggematerialer overordnet set er blevet påvirket af Coronas store indtog ikke bare i Danmark men i hele verden. Da krisen udbrød havde mange ekstra tid hjemme og tid til overs til netop bygge- og renoveringsprojekter.

Derfor steg efterspørgslen på materialerne og det satte tryk på de fabrikker, der producerer dem. Alt dette medførte og efterlader stadig en grad af længere leveringstid på byggematerialer som for eksempel døre og vinduer.

Men faktisk kan du springe køen over i bestillingsprocessen, hvis du køber dine nye vindues- eller dørelementer fra lager. Varerne fra lager er nemlig allerede produceret for dig, og det betyder at de blot skal transporteres fra lageret og ud til dig – det sparer dig for en masse tid, hvis du står og skal i gang med at skifte dine gamle vinduer ud med nye, eller hvis du skal bygge nyt.

Forkort leveringstiden – lagervarerne ligger klar til at blive sendt
Vinduer og døre fra lager finder du i en række forskellige standardmål. Det kunne fx være i målene 119 x 119 cm. Det mål er altså givet på forhånd, og derfor er det vigtigt først at undersøge om målene passer til dit hus samt i hulmuren, dér hvor du gerne vil montere dit nye vindue eller din nye dør.

Er du igang med at bygge et nyt hus, er det oplagt at bruge vinduer og døre på standardmål – dette vil også ofte være en billigere løsning for dig fremfor at bestille dine nye elementer på standardmål, da lagervarerne allerede er fremstillet. Det er altså godt både for tidsplanen men også for økonomien i dit projekt.

Hvis du gerne vil i gang med at få monteret nye vinduer hurtigt, og hvis du således gerne vil spare både tid samt penge, kan du hos Bedst & Billigst finde et større udvalg af vinduer og døre fra lager med hurtig levering. Her kan du kigge nærmere på de forskellige muligheder du har, hvis du overvejer at købe elementer i standardmål.

Bestiller du dine elementer fra lager hos Bedst & Billigst vil leveringstiden typisk være indenfor ganske få dage, og oftest har du dine nye døre og vinduer indenfor samme uge – så kan du hurtigt komme i gang med at få monteret de nye elementer. Dertil kan du drage fordel af at alle lagervarer leveres med 10 års garanti og at de er produceret med 3-lags energiglas. Du får altså et produkt i samme gode kvalitet, som hvis du bestilte dem på specifikke mål. Og det er vigtigt ikke at lade sig tro at lagervarerne er af ringere kvalitet end elementerne, der bliver lavet direkte på ønskede mål.

Du får nemlig samme fordelagtige kvalitet i standardmål.

Vælger du at købe vinduer og døre fra lager vil det også have en positiv indvirkning på klimaet. Således skal der ikke skabes nyt eller bruges yderligere energi eller materialer herpå. Derudover er det også muligt at få håndværkerfradrag – læs mere her.

Der er altså en masse gode fordele i at købe elementer fra lager.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063