23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NIC Denmark har optimeret produktionen

NIC Denmark har optimeret produktionen - det kommer kunderne til gode

Entreprenører og håndværkere er blandt andet ramt af lange leveringstider på byggematerialer ovenpå boomet i byggeriet. Det kan NIC Denmark afhjælpe, da virksomheden i det seneste års tid bl.a. har investeret og udviklet virksomhedens produktionsapparat. Dette har bl.a. betydet en optimeret produktion af bundstykker/vinduesplader.

- Investeringerne betyder, at vi eksempelvis har nedbragt gennemløbstiden for produktion af bundstykker/vinduesplader i fixmål. Men også en bedre optimering på materialerne, samt opmærksomhed på håndtering har været vigtigt for os i denne proces. Dermed sparer vi mange ressourcer på blandt andet mandskabssiden, i og med maskinerne har overtaget nogle af de processer. Det giver os en mere bæredygtig produktion og et lavere tidsforbrug, hvilket har gjort vi ikke har præsenteret så vanvittige høje prisstigninger som markedet generelt har oplevet, fortæller Direktør og partner Helle Frostholm Skærbech, NIC Denmark.

Og den optimerede produktion kommer landets byggepladser til gode.

- I stedet for at stå og bakse med opkapning og endekantning samt evt. hjørnesamlinger af bundstykker/vinduesplader ude på byggepladserne, leverer vi fortsat alt i kundens oplyste fixmål, men ofte med mulighed for ganske få nemme justeringer i forbindelse med opsætning. Det sparer tømrere og bygmestre for tid - og tid er i den grad penge, påpeger Helle Frostholm Skærbech.

Hun påpeger, at NIC Denmarks løsning sikrer, at man kan holde hastigheden oppe på byggepladserne.

- Får man alt leveret klar til montage, risikerer man heller ikke, at man står uden emner og dermed forsinker et byggeri. Mange har allerede gjort det til en vane at når de bestiller vinduerne til et byggeri, så bestiller de samtidig de velkendte ClipOn Lysninger samt bundstykker/vinduesplader i ønskede mål i samme ombæring. Og da vores løsninger er hurtige at montere, vender vore kunder som oftest tilbage igen ved næste byggeprojekt, lille som stort. Vi skaber med vores præfabrikerede løsninger convenience på byggepladserne, hvilket mange efterhånden har erfaret, fortæller Helle Frostholm Skærbech.

NIC Denmark flyttede hen over sommeren 2020 ind i nye og større lokaler i Glyngøre, hvor man producerer præfabrikerede inddækninger, såsom vindues- og dørlysninger, bundstykker/vinduesplader, rørskjulere, vægpaneler og meget andet til byggeindustrien.

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Kontaktperson

Annette Horsager Nielsen
Økonomi ansvarlig
+45 51550005 ahn@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.032