23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye ABS-kanter til omkring 800 dekorationsoverflader

Ostermann har i de seneste uger udvidet sit unikke udvalg af ABS-dekorationskanter massivt. Nu rummer sortimentet nye ABS-kanter til cirka 800 dekorationsoverflader fra forskellige pladeproducenter.

På årets digitale forårsmesser præsenterede en lang række virksomheder deres trendforudsigelser på indretningsområdet sammen med de passende dekorationer, farver og strukturer til overfladerne. Konklusionen: Ved træreproduktionerne handler det fortsat om naturlighed og realistiske strukturer. I de stadig mere fleksible rumkoncepter kombineres harmoniske trædekorationer gerne med farvemæssigt tilpassede, til en vis grad markante sten- eller fantasidekorationer. For at kunne tilbyde håndværksbranchen så stort et udvalg som muligt til fremstilling af de populære møbler, indeholder Ostermanns sortiment nye ABS-kanter til omkring 800 dekorationsoverflader. Udvalget omfatter ud over træ- og stenreproduktioner også fantasidekorationer i alle glansgrader – fra mat til højglans. 

 Trædekorationer – af enhver art

Vi tilbyder nye ABS-kanter ikke kun til de altid populære egedekorationer, men også til mange andre træoverflader. Her skal først og fremmest nævnes nåletræsreproduktioner som gran- eller pinjetræ. Der er også nyheder inden for klassikerne, som bøg, ahorn, ask, elm eller mahogni. Og da Ostermanns udvalg ikke stopper ved klassikerne, findes diverse ABS-kanter til overflader i valnødde-, pæretræs-, kirsebærtræs- eller oliventræsoptik.

 Passer altid: Stendekorationer

I moderne boliger kombineres de naturlige træoverflader gerne med farvemæssigt præcist tilpassede stendekorationer med et massivt udtryk. Naturlige reproduktioner og finish med fantasielementer er lige populære. Hertil har Ostermann mange ABS-kanter med skifer-, granit-, marmor- og kalkstensoverflader i sortimentet. Går man især efter design, finder man også løsninger i beton-, terrazzo- og mosaik-optik.

 Fantasifulde materialereproduktioner

Tekstile overflader eller overflader, der ser tekstile ud, er højeste mode. De er med til at skabe en hyggelig stemning i vores boliger. Ostermann tilbyder ABS-kanter med tekstildekoration til de håndværkere, som ønsker at overføre det populære look til møblerne. Mange af kanterne også i hør-optik. Andre populære materialer i møbeloverflader for øjeblikket er rå puds eller rust. Også her har vi kanter, der passer til.

 Stort udvalg – også når det gælder det taktile udtryk

Da kanternes taktilitet bliver stadig vigtigere, tilbyder vi også ABS-kanter med en passende prægning. Ud over de mat udseende glatte kanter og varianter med den klassiske Miniperle-overflade findes der stadig flere fornyelser med træpore-prægning, træstruktur, stenprægning og tekstilprægning.

 

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.081