23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NIC Denmark udvider salgsorganisationen

Med ansættelse af Michael Maar Hansen som ekstern sælger pr. 9. august, har NIC Denmark udvidet og styrket sin organisation. Vi er glade for at få en solid holdspiller på vores team.

Når Michael Maar Hansen starter som projektsælger 9. august 2021, er det med en baggrund sidst som salgskonsulent hos Skibby Handel &  Engros. Men også hans tidligere erhvervserfaring vil komme både ham og vore kunder til gavn, når han skal hjælpe med at finde den helt rigtige løsning på præfabrikerede inddækninger fra NIC Denmark.

Michael er 58 år og er bosat i Bogense med sin familie. Herfra vil han besøge entreprenører, bygherrer, håndværkere og trælaster samt arkitekter på Fyn, Sjælland og øerne.

Vi er sikker på at med Michael på holdet får vi en stabil og dygtig holdspiller, der sammen med resten af teamet hos NIC Denmark, vil arbejde hen mod målet om at NIC Denmark fortsat er den foretrukne leverandør af præfabrikerede indvendige inddækninger til byggeindustrien, udtaler CEO/Partner hos NIC Denmark Helle Frostholm Skærbech.

NIC Denmark er glade for at byde Michael velkommen til vores team og håber alle nuværende og nye kunder vil tage godt imod ham.

Kontaktoplysninger:

Michael Maar Hansen

Tel. +45 51 55 00 07

Email: mmh@nordicinnercore.dk

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Kontaktperson

Annette Horsager Nielsen
Økonomi ansvarlig
+45 51550005 ahn@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.078