23948sdkhjf

Udvid din produktportefølje – uden ekstra omkostninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Det er et stort ønske blandt detailvirksomheder at være i stand til løbende at udvide deres portefølje af varer og produkter, uden de behøver at udvide deres fysiske lager.

TrueCommerce tilbyder en portal, som du kan stille til rådighed for alle eller enkelte af dine leverandører. Her kan leverandørerne se deres ordre og sende varen direkte til forbrugeren, og du behøver derfor ikke have alle varer fysisk på lager. Du slipper hermed for omkostningerne til håndtering af ekstra lagervarer samt risikoen for at brænde inde med forældede varer.

Hvem er portalen til?
Vores dropshipping-portal er udviklet til detailvirksomheder, som ønsker at tilbyde deres kunder et større udvalg af produkter, samtidig med at de undgår de omkostninger, der er forbundet med opbevaring og forsendelse af varerne.

TrueCommerces dropshipping-portal giver dig og dine leverandører de værktøjer og den gennemsigtighed, I har behov for til at håndtere ordrer og forsendelse, lige så effektivt som hvis varerne blev sendt fra dit eget lager. Således vil I kunne opfylde alle de krav og forventninger, dine slutkunder måtte have.

Læs mere om dropshipping her!

Vi har også skrevet et whitepaper, hvor du kan læse om hvordan en dansk producent integrerer deres elektroniske dokumentflow med Dynamics NAV for at understøtte dropshipping med Wupti. Du kan blive klogere på hvordan løsningen fungerer og hvilke fordele det giver. Hent det gratis whitepaper her!

Sæt X i kalenderen: Inspirationsdag v/TrueCommerce
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for vores kunder og andre med interesse for elektronisk samhandel. 

Blandt dagens hovedtemaer er nyt fra EDI-verden samt salg gennem flere online kanaler fra én samlet platform (Unified Commerce), herunder integration af dit ERP-system til online markedspladser, B2B webshop og PIM.

Tilmeld dig inspirationsdagen i Århus
Tilmeld dig inspirationsdagen i København

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.062