23948sdkhjf

Kursus om træbyggeri med CLT

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

Har du lyst til at høre om mulighederne med CLT som materiale? Om hvilke kvaliteter der er med CLT? Og hvor man kan anvende det? Ja, så meld dig til vores næste kursus, som løber af stablen 25. august i København og 26. august i Horsens.

Træbyggeri med CLT, også kaldet krydslamineret træ eller massive træelementer vinder indpas flere steder i Danmark i disse år. Træ og CLT er blevet omtalt som fremtidens byggemateriale, blandt andet fordi mange kan se klimagevinsterne og viften af arkitektoniske muligheder.

Kursusbeskrivelse
Kurset vil være en introduktion til projektering og montage af CLT byggeri. Du vil få en grundig indføring i hvad CLT er og kan som materiale. Hvilke kvaliteter og muligheder er der med CLT? Og hvor kan man anvende det? Hvad er fordelene og opmærksomhedspunkterne – både i projektering og udførelse?

Vi vil vise eksempler på byggesystemer med CLT og principper for håndtering af akustik, brand og fugt. Vi kommer også ind på montageteknik, fugtstrategi og håndtering på byggepladsen. Vores foredragsholdere vil gennem hele kurset inspirere med eksempler og erfaringer fra aktuelle CLT-byggerier i Danmark og udlandet.

Kursusprogram
› Se invitation og program

Målgruppe
Alle er velkomne. Kurset er dog primært målrettet arkitekter, projekterende og udførende. I kurset indgår ikke undervisning i beregninger.

Tid og sted
København: 25. august 2021 kl. 9.00-15.30
Sted: KLP Ejendomme, Arne Jacobsens Allé 13, 2300 København S

Horsens: 26. august 2021 kl. 9.00-15.30
Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

› Læs mere og tilmeld dig


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.063