23948sdkhjf

Ostermann-kanter med attraktiv tekstilfinish

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Tekstile overflader eller overflader, der ser tekstile ud, er højeste mode. Ostermann tilbyder en række ABS-kanter med tekstildekoration til de håndværkere, som ønsker at overføre det populære look til møblerne.

I modeverdenen står stoffer som bomuld eller hør for stilsikkerhed og klassisk elegance. Når det gælder boligindretning formidler tekstiler ro og hygge, særligt når de anvendes i varme, diskrete farver, der let kan kombineres. Den stoflige udstråling overføres naturligvis også til møblerne. Tekstile overflader forvandler funktionsmøbler som borde eller skabe til hyggeligt udseende indretningsgenstande.

 6 eksempler på trendsættende valgmuligheder 

Til fremstilling af moderne møbler med det populære look har Ostermann en række møbelkanter med tekstilfinish i sortimentet. Nedenstående 6 ABS-kanter er eksempler fra vores store udvalg. Alle har et attraktivt stof- eller hørlook i diskrete farver, som let kan kombineres. Den lysegrå variant Platinum Grey Twist og den brungrå variant Textus Poivre leveres med en mat, glat overflade. Den brune kant Guerilla Tekstilprægning eller den grå-beige kant Greige Tekstilprægning har en overflade med diskret langs- og tværgående prægning. Det lysebrune kantbånd Textil beige og det musegrå kantbånd Hør antracit fås med Miniperle-overflade. Overfladerne passer perfekt til den respektive spånplade. Du kan få alt at vide om de nævnte kanter ved at indtaste søgeordet "#Highlights07" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

 Tekstilt look – tekstil fornemmelse

Ud over disse eksempler tilbyder Ostermann adskillige andre kanter i tekstiloptik. Mange af dem har den særdeles realistiske tekstilprægning. Her forstærkes kantens udseende af overfladens tekstur. Dekorationen kan virkelig "fornemmes". På den måde opstår designmøbler, man har lyst til at røre ved.

 Ostermanns store udvalg

Ostermann leverer ikke kun de populære ABS-kanter med tekstiloptik. Europas største kantsortiment indeholder også ABS-kanter med træ-, sten- og fantasidekorationer samt i mange forskellige uni-farver. Og da mange virksomheder ofte har behov for individuelle mængder og mål, leveres de i små mængder helt ned til 1 meter samt i en række standardbredder og -tykkelser. På forespørgsel skærer Ostermann også en 100 mm bred kant op i andre bredder.

 Overblik over service hos Ostermann

  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Største pladesamling i Europa med 150.000 tilordninger
  • Største kantsortiment i Europa
  •  Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag.

 

Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.063