23948sdkhjf

Kopiér trægulve med naturtro materialer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Efterspørgslen på naturmaterialer har aldrig været større, og især sildebens- og plankegulve er populære i alt fra retail over hoteller til kontorlokaler.

Det skal se hyggeligt og flot ud, men samtidig være superpraktisk og nemt at gøre rent. Sådan lyder kravet til gulvene hos flere og flere både private og offentlige kunder. Den tendens er baggrunden for, at Forbo nu lancerer en serie gulve, der ligner ægte træ, men faktisk er både praktisk og miljøvenlig vinyl.

”Den nye kollektion gør det muligt at sammensætte et look af naturtro materialer side om side – planke for planke. Årerne er 3D-printet ind i vinylen, som dermed kommer overraskende tæt på den virkelige vare og giver en hjemlighed og hygge på linje med et ægte trægulv,” siger Christian Iversen, direktør i Forbo.

Forbos nye Allura Flex kollektion består af 50 varianter og varierer fra eksklusive løsninger til løslagte, almindelige fliser. Det sidste er noget, der gør dem holdbare på den lange bane. Især det koncept, at Allura Flex leveres i fliser, kan gøre en stor forskel for kunden:

”Vores loose-lay-montering gør det nemt at lægge gulvene og endnu nemmere at udskifte planker – samt enkelt at sammensætte forskellige materialer fra træ- og stendesign. Det giver mulighed for at spare på ressourcer, så man kun ændrer eller reparerer dér, hvor der er behov – endda uden at behøve at holde butikken eller området lukket,” siger Christian Iversen, direktør i Forbo.

SVÆRE AT SLIDE OP
Modsat ægte trægulve, der har godt af at blive slebet ned med jævne mellemrum, så er Allura Flex gulve svære at slide op. Det skyldes blandt andet slidlaget på 1 millimeter, der giver holdbare fliser og planker. En anden fordel, der har gjort Allura gulve populære, er deres rengøringsvenlige overflade, der er langt, langt mindre krævende end fx et egetræsgulv.

NATUREN ER STADIG AFSENDER
Monterings- og rengøringsvenligheden er ikke det eneste, der har naturens ressourcer for øje. Allura Flex kollektionen er i fremstillingen produceret på ren grøn energi og er godt for indeklimaet. Bagsiden af plankerne er blevet opdateret, så de nu består af mindst 25 procent kontrolleret genanvendt materiale samtidig med, at de absorberer lyden bedre end nogensinde før.

Se mere på Forbo.dk

Læs mere om Allura Flex her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063