23948sdkhjf
Del siden
Annonce

At fjerne Boligjobordningen nu, er som at skyde sig selv i f

I lyset af en forbedret dansk økonomi foreslår regeringens støttepartier og nationalbankdirektøren Lars Rohde, i P1 Orientering, at det er tid til at fjerne den populære boligjobordning. I Danske Byggecentre er vi stærkt forundrede over udmeldingen.

I lyset af en forbedret dansk økonomi foreslår regeringens støttepartier og nationalbankdirektøren Lars Rohde, i P1 Orientering, at det er tid til at fjerne den populære boligjobordning.

I Danske Byggecentre er vi stærkt forundrede over udmeldingen. Når man argumenterer med, at der er tale om et ophedet byggeri er det forkert at annoncere en fjernelse af boligjobordningen. Som vi har set det før, vil folk hamstre ordningen og sørge for at få lavet alt man kan, inden ordningen forsvinder. Samtidig vil der næste år være et stort hul i ordrebøgerne.

Det er ganske almindelig sund snusfornuft for de fleste familier.

Boligjobordningen bør ikke anvendes som konjunkturregulator. Ordningen tager fat om nogle strukturelle problemer i dansk økonomi, bl.a. sort arbejde. Den giver danske boligejere et fradrag ved energirigtige forbedringer og renoveringer af boligen. Ordningen skaber hvert år jobs, ekstra skatteindtægter og fremmer den grønne omstilling af det danske samfund.

Adm. direktør Palle Thomsen udtaler ”Jeg forstår ærlig talt ikke udmeldingen. Boligjobordningen har vist sig som et effektivt værn mod sort arbejde, der samtidig skaffer ekstra skatteindtægter til staten og bidrager til den grønne omstilling”.

I en tid hvor klima og energieffektiviseringer er højt på den politiske dagsorden, giver det ikke mening, at fjerne et så populært tiltag der energieffektivisere mange danske boliger. Vi henstiller til, at støttepartierne slår koldt vand i blodet og fokusere på hvordan vi sikrer jobs og fremmer den grønne omstilling. Fjerner man boligjobordningen modarbejder man begge.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.031