23948sdkhjf

De 3 fedeste forbedringer i EDGECAM 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

EDGECAM 2022 er landet med et væld af nye funktioner og forbedringer, der er designet til at gøre livet lettere i din produktionsvirksomhed.

Af nye funktioner kan blandt andet nævnes:

·         Six Axis Machine Tool Configuration

·         Roughing Cycle Minimum Helix control

·         Machine Simulation TurnMill X Axis on spindle

·         Text Mill and Slot Cycles

·         Finish Groove Cycle

Du kan finde se en oversigt over alle nye funktioner her.   

Der er dog tre forbedringer i EDGECAM 2022, som vi synes er lidt federe end andre. Dem kan du læse mere om her:

1.    Nye muligheder for simulering i NCSIMUL Essential

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Edge-Team er ret vilde med simuleringsværktøjet NCSIMUL.

Derfor var vi begejstrede over at opdage, at du i EDGECAM 2022 får gratis adgang til NCSIMUL Essential. Tidligere har man skulle tilkøbe NCSIMUL som et separat produkt, men nu får du altså Essential-versionen gratis med, når du installerer EDGECAM 2022.

Det betyder, at du nu har endnu flere muligheder for at simulere din produktion inden du starter din CNC-maskine. På den måde kan du lettere spotte fejl og undgå kollisioner, der potentielt kunne udgøre en stor omkostning.

Med NCSIMUL Essential kan du indlæse hele bearbejdningsenheden automatisk, hvorefter programmet tjekker .CL dataen for mulige huller. Som bruger kan du også interagere dynamisk med værktøjsbanen og finde lige præcis det kodestykke, der simuleres.

2.    Forbedret performance i Roughing cyklussen

Hvis du tidligere har arbejdet med Roughing cyklussen i EDGECAM, vil du blive overrasket, når du downloader og åbner EDGECAM 2022. Her vil du nemlig opdage, at det går lidt hurtigere end tidligere. 2-3 gange hurtigere, faktisk.

EDGECAM har arbejdet benhårdt på at nedbringe beregningstiden, så du i Roughing cyklussen kan generere værktøjsbaner markant hurtigere. Det gælder uanset om du arbejder med solider eller wireframes.

Den nedsatte beregningstid betyder, at du sparer værdifuld tid, når du programmerer. Det vil i sidste ende lede til en øget produktivitet i din produktion.

Lyder det for godt til at være sandt? Få syn for sagen i videoen her.

3.    Vigtige tidsbesparelser i Rough Grooving cyklussen 

Den sidste forbedring vi synes er værd er nævne befinder sig i EDGECAMs skrub stik spors cyklus (Rough Grooving Cycle).

Her er der kommet en ny funktion, som gør at du kan beregne værktøjsbaner langt hurtigere. Den nye funktion kan læse på nuværende råmateriale og ikke bare start råmateriale. Det lyder som en simpel ændring, men den nye funktion giver bedre værktøjsbaner og fjerner luftspåner.

Afhængigt af emnet kan det give tidsbesparelser på helt op til 50-60 %.

Det var de tre fedeste forbedringer i EDGECAM 2022. Har du lyst til at prøve EDGCAM 2022 i din egen produktion, tilbyder vi lige nu en gratis prøveversion af EDGECAM.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.125