23948sdkhjf

Købe hus eller bygge selv?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Måske er nybyggeri jeres vej til drømmeboligen, og måske er det køb af en eksisterende bolig - men hvordan finder man frem til den rette løsning? Det giver denne artikel et bredere indblik i.

“Skal I købe hus, eller bygger I selv?” Det er et spørgsmål der oftere og oftere bliver stillet fra ejendomsmæglerne på det danske boligmarked, idet det bliver mere og mere populært at designe og bygge eget hus, fremfor at købe et hus.

Denne artikel sætter fokus på fordele og ulemper ved at designe og bygge sit eget hus, samt hvilke designmuligheder man har som privatperson.

Derfor bør I bygge eget hus
Når man skal designe og bygge et hus har man reelt set 2 muligheder. Den første mulighed indebærer, at man udvælger et typehus som har forudbestemte plantegninger, og den anden mulighed er, at man selv varetager alle designs.

Fordelen ved at bygge selv er, at man selv står for at foretage justeringer og mål ved begge byggeprocesser, og så følger man processen lige fra første spadestik og til første drej med nøglen i hoveddøren. Det er en helt særlig process, og huset vil føles som ens eget lige fra første dag, man bor der. 

Derfor bør I købe et hus
Når man køber et hus, og dermed overtager det fra de tidligere ejere, er der mulighed for at finde nogle skjulte skatte som klart kan opfylde boligdrømmene. Det er som regel langt billigere, og man kan få noget mere for pengene, hvis man vælger at købe et hus frem for at bygge, da man dermed slipper for at skulle budgettere advokater, byggesagkyndige og prisen for grunden som kommer ved siden af bebyggelsen. 

Ønsker I at bygge? 
Man kan som regel finde en grund til salg i Nordjylland, da grundene vil skyde op fremover grundet et stor fokus på at skabe nye områder til nybyggeri. Find ud af, hvad jeres budget er, og alliér jer med en ejendomsmægler eller et byggefirma, så I kan overveje, om nybyggeri er noget for jer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062