23948sdkhjf

G.A. Hansen har udvidet ejerkredsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af G.A. Hansen A/S

G.A. Hansen, der er førende leverandør af udstyr til overfladebehandling til industrien i Norden, har udvidet ejerkredsen med Kim Sørensen, 41 år, der er indtrådt som partner i virksomheden.

-Aftersales og Service er en stadig vigtigere del af vores kundekontakt og vores indsats med at styrke kundernes driftsstabilitet, kvalitet og økonomi, siger Dan Borup Iversen, adm. direktør i G.A. Hansen. Han fortsætter:

-Kim har med stor flid og indsigt udviklet og styrket Aftersales og Service-området. Når han indtræder som partner er det udtryk for den position, som Aftersales og Service nu har i virksomheden, samtidig med at G.A. Hansen ser fremad og sikrer den videre kontinuitet og kompetence i ledelsen.

-Vi har fuld fart på salget. Vores ordrebog er fuld, og det seneste regnskab viste en tilfredsstillende bundlinje midt i en Corona pandemi. Vi oplever som konsekvens af Corona en øget hjemflagning af produktionen, og virksomhederne i Danmark og Sverige er parat til at investere i nye anlæg til overfladebehandling og opgradering af eksisterende anlæg.

-Vores svenske medarbejdere har også rigtig godt fat i markedet, og Sverige har igennem en årrække været et klart voksende marked for G.A. Hansen A/S, siger Dan Borup Iversen.

Med Kim Sørensen består partnerkredsen af fire, foruden Dan Borup Iversen er det salgsdirektør Finn Christensen og senior partner Preben Borup Iversen.

Kim Sørensen har arbejdet i G.A. Hansen i 13 år. Oprindeligt uddannet klejnsmed startede han i 2007 som servicetekniker. I 2011-12 arbejdede han i en kundes virksomhed, inden han vendte tilbage som servicechef. I 2015 blev han udnævnt til Aftersales & Service Manager med ansvar for at optimere og servicere eksisterende kunders overfladebehandlingsanlæg.

G.A. Hansen har salgs- og serviceorganisation i Herlev, Viborg og Värnamo i Sverige. Virksomheden repræsenterer blandt andet schweiziske Gema i Danmark og Sverige samt en række andre kendte varemærker som Reiter, Graco, Titan, Walther og Range&Heine.

G.A. Hansen A/S har i mere end 45 år været en af Danmarks førende leverandører af udstyr og anlæg til industriel overfladebehandling af metal-, plast- og træoverflader. Virksomheden

beskæftiger 18 medarbejdere heraf seks i det helejede datterselskab Hansen-Icoma i Sverige.

Medlemsnyhed

Indrykket af
G.A. Hansen A/S

Symfonivej 22
2730 Herlev
Danmark
G.A. Hansen A/S

Send til en kollega

0.063