23948sdkhjf

25 år med værktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Den 1. juli 1996 opkøbte daværende bankmand Torben Madsen tremands værktøjsvirksomheden Dorchs Eftf, han var bankrådgiver for. I år, 25 år efter, tæller virksomheden 50 medarbejdere og en vækst, der ikke er til at tage fejl af.

JUBILÆUM. Den 1. juli 1996 gjorde bankrådgiveren Torben Madsen sit livs køb: Den lille værktøjsforhandler Dorchs Eftf., der kun talte tre personer. Virksomheden skulle sælges, en anden køber faldt fra, og derfor slog den daværende bankrådgiver til.

Og det skulle vise sig at være sit livs bedste handel, Torben Madsen havde gjort sig. Året efter flytter virksomheden til sin nuværende lokalitet, og en ny udvikling starter.

Siden da har det kun taget fart: Fem opkøb af andre virksomheder, en webshop og flere krisetider har udvidet Dorch & Danolas kompetencer, bredde og kundegruppe. Og det er derfor, virksomheden 25 år senere kan fejre jubilæum med en medarbejderstab på omkring 50 og et årsresultat, der er steget 44% i forhold til året forinden. Oven i købet midt i en global pandemi.

Medarbejderjubilæum oveni
Flere medarbejdere er også blevet hængende i mange år, og flere har været med siden 1996, og en enkelt fra før.

En af de jubilæumsfejrende medarbejdere er bl.a. daværende handels- og logistikelev Gorm Sandberg, der startede i december 1996. Gorm fejrer også 25-års jubilæum og er siden 1996 steget til Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig.

Viktor Andersen, der sidder med indkøb, er medarbejderen med længst anciennitet i Dorch & Danola. I 49 år har han arbejdet i virksomheden, og har således oplevet både de op- og nedture, som tiden har budt på.

Marianne Ginge, der styrer bogholderiet, har 20 års jubilæum i år og fejres sammen med de andre jubilarer ved stort åbent hus for leverandører, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere d. 1/7 i Dorch & Danolas nyindkøbte bygninger på Ove Gjeddes Vej 9. Læs mere på D&D's Facebookside.

I forbindelse med 25-års jubilæet disker Dorch & Danola som sædvanligt op med nogle rigtig gode jubilæumstilbud i den store jubilæumskampagne. Der er faktisk over 450 + flere Festool tilbud på slibeprodukter og akkuværktøj, hvor priserne er presset helt i bund.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.062