23948sdkhjf

Finerkanter fra Ostermann

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Hos Ostermann finder tømrere og snedkere Europas største kantsortiment. I løbet af de seneste 30 år er ikke kun vores sortiment af plastkanter øget markant, vi har også udviklet et unikt udvalg af finerkanter.

Finermøbler er tidløse klassikere. Med deres attraktive overflade står de for gedigen elegance og luksuriøst design inden for moderne interiør. Klare fordele i forhold til møbler af massivt træ er desuden en mere fordelagtig pris og bæredygtig omgang med naturens træressourcer. Til fremstilling af ekstraordinære finermøbler tilpasset præcist efter kundernes ønsker tilbyder Ostermann det formentligt største sortiment i Europa af finerkanter og kanter af ægte træ i konstant høj kvalitet. Du kan få mere at vide om emnet ved at indtaste søgeordet "#aegtetraekanter" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu 

 Klassikere og juveler

Finerkanter af eg står særdeles stærkt i Ostermanns sortiment. Vi tilbyder knap 20 forskellige varianter af europæisk og amerikansk oprindelse med raffinerede forædlinger og farvetoner. Ud over mange klassiske europæiske træsorter byder det omfattende udvalg også på mange usædvanlige finerkanter, som f.eks. af zebrano, bambus, oliven eller makassar.

 Altid: Primer

Takket være et langvarigt samarbejde med etablerede europæiske producenter baseret på en høj grad af tillid tilbyder vi produkter af en konstant høj kvalitet. Alle finerkanter i tykkelserne 1, 2 og 3 mm er beklædt med primer for at lette forarbejdningen, sørge for at kanterne sidder bedre fast og reducere mængden af lim.

 Hvilken tykkelse?

For at sikre et perfekt match til overfladens finer fås mange kanter i tre forskellige tykkelser. 1 mm-kanter består af to lag, 2 mm-kanter af fire lag og 3 mm-kanter af seks separate finerlag. Det tynde finer af et enkelt finerlag er på bagsiden forstærket med fiberdug.

 Belægninger og specialbredder

Ostermanns finerkanter kan forarbejdes med almindelige smelteklæbere på kantlimemaskiner eller manuelt med hvide lime. På forespørgsel fås kanterne også med en smelteklæberbelægning eller med et individuelt funktionslag til forarbejdning med moderne nulfugeteknologier. Til håndværkere, som har brug for mål, der ligger ud over standardbredderne 24, 33 og 43 mm, skærer Ostermann også kanterne i andre ønskede bredder.

 Du behøver ikke lede. Du finder løsningen med det samme.

For at finde den passende finerkant i det omfattende sortiment går man blot til siden med ægte trækanter i Ostermanns webshop. Her kan man takket være den praktiske facetsøgning i venstre side af skærmen hurtigt vælge den rigtige trætype. Herefter vises alle tilgængelige finerkanter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.078