23948sdkhjf

Slå to fluer med et smæk og spar masser af penge ved nybygge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Ved nybyggeri kan du spare penge på både kort- og langsigt, når det gælder køb af vinduer og døre.

Der er penge at spare, hvis du har mod på selv at opmåle dine nye døre og vinduer - og tænker du samtidig bæredygtigt, kan du også spare meget på din varmeregning. Læs med her og få nogle gode råd med på vejen.

Kan jeg selv måle op til døre og vinduer?

Ja, det kan du sagtens. Det drejer sig kun om at finde nogle få redskaber frem såsom et målebånd eller en tommestok, en blyant og et stykke papir til at notere målene på. Find her en overskuelig guide til, hvordan du selv kan måle op til dine døre og vinduer, og du er allerede godt i gang. Når du har taget alle mål, kan du sende din ordre afsted og i spænding vente på at modtage dine nye vinduer og døre.

Kan jeg spare penge og tid ved selv at opmåle?

Ja, du vil helt naturligt spare penge, hvis du foretager opmålingen selv frem for at få professionel hjælp udefra. Det har også den gevinst, at du ikke skal til at aftale tid med en håndværker og tage fri fra arbejde for at være der, når opmålingen skal foretages. I stedet kan du helt selv bestemme, hvornår du har tid til at opmåle.

Skulle du føle dig lidt usikker på opgaven med at opmåle selv, har du altid mulighed for at betale dig til en professionel opmåling.

Hvordan kan jeg spare penge, når jeg køber nye vinduer og døre?

Ved at vælge energirigtige vinduer og varmeisolerende yderdøre til din nye bolig kan du investere i fremtiden, hvad angår dine løbende udgifter til varme. Når du har både isolering af boligen og bæredygtighed med i dine overvejelser, har du nemlig mulighed for at begrænse varmespild og undgå kulde og træk. Så investér i miljørigtige vinduer og døre, og glæd dig over effekten mange år frem.

Energivenlige vinduer og døre behøver ikke at være dyre. Du kan sagtens finde både vinduer og døre, som passer til din pengepung og dine ønsker til design samtidig med, at de opfylder dine krav om bæredygtighed.

Hvis du er interesseret i at vide endnu mere om, hvordan du kan energioptimere din bolig og dermed kan mindske dit varmeforbrug, så læs mere på energy-supply.dk.

Hvilke døre og vinduer skal jeg så vælge?

Du bør gå efter isolerede yderdøre for at undgå unødigt varmetab. Hvis du har købt en yderdør med rude i, så sørg for at ruden er lavet af energiglas. Valg af et materiale som energiglas vil også være oplagt til terrassedøre.

I forhold til køb af energivenlige vinduer kan du støtte dig op ad Energistyrelsens energimærkning, som udgøres af en skala fra A til F. Et vindue, der er mærket med A, tilhører den bedste energiklasse, hvorimod et vindue mærket med F tilhører den mindst gode energiklasse.

Når du skal vælge nye døre og vinduer, så husk også at være opmærksom på design og på det look, som du ønsker, at din bolig skal udstråle. Her spiller både vinduer og døre en stor rolle, og det vil være en god ide at medtænke alle forhold omkring din bolig, inden du tager den endelige beslutning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047