23948sdkhjf

Ostermann-info: 4 nye kanter med endetræsdekoration

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Endgrain-egedekorationerne fra Kaindl forbinder det klassiske længdetræ med rustikt udseende knaster og omfattende endetræselementer. Nu kan fagfolkene glæde sig over ABS-kanter, som forener de nævnte dekorationselementer i ét design.

De flotte endgrain-overflader anvendes ofte til møbler. Dekorationsbilledet er kendetegnet ved en kombination af naturlige langsgående strukturer og endetræselementer. Nu kan fagfolkene glæde sig over ABS-kanter, som forener de nævnte dekorationselementer i ét design. Du kan få alt at vide om nyhederne ved at indtaste søgeordet "#Highlights06" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu 

 Langsgående fibre og endetræ med knastovergange

Ved udviklingen af den nye kant har vi især lagt vægt på at opnå en så harmonisk overgang som muligt mellem de langsgående fibre og endetræselementerne. Herudover har det været et fokus at integrere de typiske rustikt udseende knaster på en elegant måde. Knastelementerne er derfor anvendt målrettet til overgangen mellem længdetræ og endetræ. Når man lader blikket glide langs kanten, fører de langsgående fiberstrukturer i svungne linjer rundt om knasten og integreres herefter på elegant vis i årringene.

4 farver – 4 muligheder

De nye kanter fås i 4 forskellige farver. Ud over den naturlige træfarve på ABS-kanten Oak Endgrain Classic findes kanten også som varianten "Pure" i lysebrun, som "Raw" i mellembrun og som "Cognac" i mørkebrun. Med de nye kanter kan de elegante overflader fremover integreres endnu mere harmonisk i moderne interiør.

Hurtig levering

Som alle Ostermann-kanter leveres de nævnte nyheder inden for meget kort tid. Lagervarer, der bestilles inden kl. 16, afsendes samme dag. Håndværkere, som har brug for andre farver eller dekorationer til deres spånplader, finder hos Ostermann Europas største kantsortiment med kanter, der passer til overfladerne fra mere end 70 pladeleverandører i Europa.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.048