23948sdkhjf

Skal du bygge nyt hus? Sådan kommer du i gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du går med overvejelser om at bygge nyt hus, så har du sikkert allerede fundet ud af, at der er mange processer i et husbyggeri.

En stor fordel ved at bygge selv er bl.a., at du får en indretning og et design, som er helt dit eget, og som opfylder alle dine ønsker og krav til boligen. Hvis du søger den rette hjælp og rådgivning til at komme i mål med byggeprojektet, vil du få en mere gnidningsfri og ukompliceret byggeproces.

Mange har drømmen om at bygge nyt hus selv, og en del går desværre i stå, fordi det er svært at overskue alle aktiviteter i et byggeforløb. Medmindre du har et solidt kendskab til byggeri og en masse tid til at koordinere håndværkere, bestille materiale og agere byggeleder, kan du overveje et samarbejde med en professionel byggerådgiver.

Brug din lokale byggerådgiver
En erfaren byggerådgiver er bygherrens repræsentant og sørger for alt det praktiske i forbindelse med byggeriet. Det giver ro hos dig som bygherre, og du kan være mere tryg under hele byggeforløbet.

Kontakt din lokale byggerådgiver, når du skal bygge nyt hus, og få hjælp til at komme sikkert i mål.

Byggestyring og rådgivning til selvbyg
En professionel byggerådgiver hjælper med alt omkring byggerådgivning - lige fra de første idéer skal fældes ned på papir, til det færdige hus er klar til indflytning.

Rådgiveren kan i de fleste tilfælde henvise til gode og pålidelige håndværkere og kan hjælpe med at indhente tilbud på materialer og håndværksydelser.

Under byggeriet har byggerådgiveren det overordnede overblik over forløbet og kan foretage den fornødne styring og koordinering af de enkelte håndværksgrupper.

Byggerådgiveren overvåger byggeriet, mens det skrider frem og sørger for, at alt arbejde bliver udført i den rigtige håndværksmæssige kvalitet.

En god byggerådgiver bliver således din forlængede arm og vil fungere som din repræsentant under hele forløbet.  

Hvad koster det at bygge nyt hus med professionel rådgivning?
Prisen på et nyt hus ligger fra 800 kr. pr. m² hos Selvbyg Support. Det gør det lettere at forholde sig til den samlede pris, og du kan let skalere op eller ned og stadig kende prisen på huset.

Kvadratmeterprisen på et hus afhænger af den hustype du ønsker og ikke mindst af valget af materialer. Hertil skal du lægge omkostning til byggerådgivning og byggestyring, som kan beregnes på forskellige måder.

Hos f.eks. Selvbyg Support i Thisted beregnes rådgivningsprisen ud fra 2 pakkeløsninger. I pakke 1 får du hjælp til alt fra design og indretning til færdigt hus. Pakke 2 er billigere, men til gengæld skal du selv komme med idéoplæg og ønsket design.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063