23948sdkhjf

Hvilken stansemaskine passer din virksomhed bedst?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du skal have erstattet din nuværende stansemaskine eller købe din første, så er det vigtigt at vælge rigtigt første gang.

Stansemaskiner kommer i mange forskellige størrelser og prisklasser. Derfor er det vigtigt at vide, hvad din produktion har brug for. Derfor har vi lavet en liste med 3 forskellige stansemaskiner, der passer til 3 forskellige produktionsbehov.

Stansemaskinen til specifikke opgaver

Alle virksomheder er forskellige og alle virksomheder har noget forskelligt at byde på. Derfor er det naturligt, at når der er stor adspredelse, så hælder nogle virksomheder mere til at blive eksperter på få opgaver i stedet. Her er det relevant at overveje, om du har et bredt sortiment eller om din produktion drejer sig om få af de samme produkter. Hvis din virksomhed for eksempel kun tilbyder produkter i kobber, så kan det være værd at overveje, om I skal vælge en stansemaskine, der er lavet specifikt til kobberproduktion.

Stansemaskinen til fleksible opgaver

Såvel som der er virksomheder, der specialiserer sig i specifikke produkter, så er der også virksomheder, der vælger at have et bredt sortiment af produkter. Her er det vigtigt at have en stansemaskine, der er fleksibel nok til at udføre flere forskellige opgaver. Derfor kan det for eksempel være vigtigt at finde en alsidig maskine, der både kan udføre plasmaskæring, boring, fræsning, tapping og potentielt andre opgaver også. Her findes der stansemaskiner til netop dette. Nogle stansemaskiner er oven i købet også designet til at kunne håndtere komponenter i mange forskellige former og størrelser for at kunne være så fleksibel som muligt.

Stansemaskinen til de tunge opgaver

Maskinerne til specifikke og fleksible opgaver er gode valg i de fleste tilfælde, men hvis din virksomhed bearbejder usædvanligt store stanseopgaver, så er det vigtigt, at din stansemaskine kan følge med. Derfor kan det komme din virksomhed til gode at investere i en maskine, der er designet netop til sådanne opgaver. Udover at kunne bore, skære og markere så bliver dette muligt i ekstra tykke metalplader, hvis du vælger at investere i den rette stansemaskine fra starten af. 

Uanset dine virksomhedsbehov er det altid rart at kunne se sine muligheder igennem, inden man tager en beslutning. IP Maskiner tilbyder stansemaskiner fra velkendte producenter såsom Boschert og Ficep. På deres hjemmeside kan du finde en liste over hver enkelt stansemaskine, hvor du kan læse specifikationerne for dem alle. Du kan også ringe til dem og få svar på dine spørgsmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047