23948sdkhjf

Et bæredygtigt hjem til den moderne familie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kebony

Det danske firma Jakobsen Huse har specialiseret sig i at bygge hjem til den moderne familie, som lever op til nutidens standarder inden for indeklima, bæredygtighed, komfort, æstetik og lavt vedligehold.

EN FULDT MODERNE BÆREDYGTIG LØSNING
Huset er bygget som en fuldt moderne bæredygtig løsning fra Jakobsen Huse, som består af naturlige byggematerialer, regnvandsopsamling som bruges til toiletter og vaskemaskine, et optimeret og sundt indeklima, ventilationsvinduer og træuldsisolering, klassificeret af Dansk Energimærkning som A2020. Huset er bygget på 25 uger fra start til slut.

FACADEBEKLÆDNING
Facaden er udført i bæredygtigt træ fra Kebony, Kebony Character 21 x 148 mm glat D-fals 60°, der med tiden opnår en sølvgrå patina. Facaden er totalt vedligeholdelsesfri og ikke-modtagelig over for svamp, råd og insektangreb. Enestående holdbarhed Kebony Character produkter er fremstillet af FSC®-certificeret Pinus Sylvestris, som er behandlet med en biobaseret væske. Den patenterede Kebony teknologi giver et unikt træprodukt med enestående holdbarhed og et eksklusivt udseende, som indeholder sunde knaster.

BEARBEJDNING
Kebony Character produkterne kan saves i længder som ubehandlet træ, men ubehandlede skæreflader skal beskyttes med en træbeskyttelse. Yderligere høvling/forarbejdning skal undgås, da ubehandlet kernetræ vil blive eksponeret.

KERNETRÆ
Indholdet af kernetræ vil variere. De angivne data på produktdatabladene repræsenterer Kebony Character med en kerneandel på 50 %.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kebony

Kolding Åpark 2, 3. sal.
6000 kolding
Danmark
Kebony

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.047