23948sdkhjf

Svanemærket træ fra Kebony til nye boliger i Vedbæk Park Øst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kebony

Svanemærkede materialer i boliger vinder frem i takt med, at bæredygtighed og miljøvenlige løsninger tegner byggebranchens fremtid. Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke, Hvor der stilles skrappe krav til indhold af kemiske stoffer.

MILJØVENLIGE TRÆPRODUKTER SIDEN 1997
Kebony® blev etableret i 1997 på ideen om at udvikle smukke, langtidsholdbare og miljøvenlige træprodukter til både udendørs og indendørs brug. Samtidig er det virksomhedens mål at være innovativ, socialt ansvarlig og bidrage til en mere bæredygtig fremtid, når det gælder økonomi og klima.

Produktionsanlæggene i Norge og Belgien arbejder efter en miljøvenlig, patenteret metode, hvor FSC-certificeret fyrretræ imprægneres med furfuryl-alkohol, lavet af restprodukter fra majs- og sukkerproduktion. Med Kebony® teknologien sprøjtes denne biobaserede og giftfri væske ind i nåletræet, som opvarmes til over 100 C. Imprægneringen ændrer træets cellevægge permanent, hvilket giver Kebony® hårdttræs egenskaber og en rig brun farve.

30 ÅRS HOLDBARHED UDEN VEDLIGEHOLDELSE
Kebony® teknologien øger træets stabilitet og sikrer 30 års holdbarhed uden vedligeholdelse. Kebony-træ er FSC-certificeret og indeholder ingen giftstoffer, så det kan bruges og bortskaffes som naturtræ. Det produceres i to varianter: Kebony Clear uden knaster og Kebony Character med knaster efter nordisk smag.

Virksomheden Kebony har modtaget en række priser og anerkendelser for sin miljøvenlige teknologi og innovation, bl.a.: World Economic Forum Technology Pioneer, den nordiske regions miljømærke Svanen, Glasbjørnen for bæredygtigt forbrug og produktion samt gentagen anerkendelse som en Global Cleantech 100-virksomhed og årets virksomhed i Europa og Israel i 2018.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kebony

Kolding Åpark 2, 3. sal.
6000 kolding
Danmark
Kebony

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062