23948sdkhjf

NIC Denmark styrker salgsorganisationen

| Medlemsnyhed | Indrykket af NIC Denmark ApS

Med ansættelsen af Martin Breindal som Projekt sælger pr. 1 juni, har NIC Denmark styrket salgsorganisationen. Vi er glade for at få en solid holdspiller på vores team.

Når Martin Breindal starter som projektsælger 1. juni 2021, er det med en baggrund sidst som sales promoter hos Merton, hvor især arkitekter har haft glæde af hans besøg gennem de sidste godt 4 år. Men også hans tidligere erhvervserfaring vil komme både ham og vore kunder til gavn, når han skal hjælpe med at finde den helt rigtige løsning på præfabrikerede inddækninger fra NIC Denmark.

Martin er 56 år og er bosat i Sønder Stenderup med sin kone og børn. Herfra vil han besøge entreprenører, bygherrer, håndværkere og trælaster samt fortsætte hans besøg hos arkitekter rundt i hele Danmark.

Vi er sikker på at med Martin på holdet får vi en stabil og dygtig holdspiller, der sammen med resten af teamet hos NIC Denmark, vil arbejde hen mod målet om at NIC Denmark fortsat er den foretrukne leverandør af præfabrikerede indvendige inddækninger til byggeindustrien, udtaler CEO/Partner hos NIC Denmark Helle Frostholm Skærbech.

NIC Denmark er glade for at byde Martin velkommen til vores team og håber alle nuværende og nye kunder vil tage godt imod ham.

Kontaktoplysninger:

Martin Breindal

Tel. +45 51 55 00 02

Email: mbr@nordicinnercore.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NIC Denmark ApS

Nordic InnerCore
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
NIC Denmark ApS

Send til en kollega

0.078