23948sdkhjf

Ostermann: Nye ABS-kanter med populære marmordekorationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Marmor er blevet anvendt som byggemateriale og til skulpturer siden antikken. Og det smukke marmorudseende er fortsat yderst populært. Ostermann har netop optaget fire nyheder i sit omfattende sortiment af ABS-kanter.

Marmor er en meget populær stenart til inventar. Den har et elegant udtryk og et alsidigt udseende, og de mange forskellige farver og afsætninger gør hver enkelt plade unik. Den massive stentype er dog vanskelig at arbejde med for håndværkeren. Så er det godt, at Ostermann netop har optaget fire nye ABS-kanter med marmordekoration i sortimentet igen. De fås i målene 23, 33, 43 og 100 x 2 mm og leveres i en længde helt ned til 1 meter. Du kan få mere at vide om nyhederne ved at indtaste søgeordet "#Highlights05" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu 

 ABS-kant Engelsberg marmor

Engelsberg marmor er kendt for sin røde farve, som brydes af hvide årer. Man finder den i en række bygningsværker i Wien, f.eks. i domkirken Stephansdom. I dag opfylder stenarten ikke længere de krav, der stilles til byggematerialer, på grund af en forholdsvis lav trykstyrke. Men hvis man alligevel gerne vil bruge det unikke udseende i indretningen, kan vi anbefale ABS-kanten Engelsberg Marble.

 ABS-kant Oriental Stone brown

På Ostermanns ABS-kant Oriental Stone brown finder man en klassisk marmordekoration med en basis af mørkebrune nuancer, gennemskåret af årer i lys orange til hvid. Det særlige er den matte overflade, som passer fremragende til de populære matte og lyse uni-farver, men også til mørkere trædekorationer.

 ABS-kant Kings marble green

Også denne kant har et fantastisk flot mat udtryk. I det naturlige dekorationsbillede omgives mørke, blå-grønne "indeslutninger" af mange grå-brune årer. Overfladens harmoniske og rolige udseende er perfekt i kombination med ensfarvede sandnuancer eller lyst træ.

 ABS-kant Marble Carrara

Begrebet Carrara-marmor er velkendt for de fleste. Den berømte stentype stammer fra det nordlige Toscana. Klassisk Carrara-marmor er hovedsageligt hvid, ind imellem let grå, blå, gullig eller rødlig. Ostermanns kant er overvejende hvid med lette, grå indeslutninger. Den kan med sin relativt neutrale farvesætning kombineres på mange måder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.063