23948sdkhjf

Filteranlæg til mineraluld

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moldow A/S

Nyt anlæg til udsugning og filtrering hos producent af mineraluld

Intet mindre end seks Moldow-filteranlæg sikrer effektiv udsugning og filtrering af den støvfyldte luft fra produktionen hos denne producent indenfor mineraluldsindustrien.

Affaldsmaterialet, som bl.a. er mineraluldsfibre, er meget slidende, og derfor er et ældre filter netop blevet udskiftet med et nyt og større filter for at sikre fortsat pålidelig drift og filtrering af den forurenede luft.

For kunden var hurtigt udskiftning og overgang til det nye anlæg helt essentielt, hvilket blev opnået ved at montere det nye filter ved siden af det gamle og så løfte det på plads med kran, efter det gamle var fjernet.

Udsugning og filtrering af mineraluld

Det nye Moldow-filter er et 112 MXN-324 A MW med kædetransportør i bundkanalen. Filteret er designet til brug i mineraluldsindustrien, hvilket kræver specielle holdbare sliddele, der er mere modstandsdygtige over for affaldsmaterialet.

Fabrikken, hvor disse filteranlæg er placeret, ligger i Tjekkiet, og projektet blev realiseret i samarbejde med Moldows mangeårige partner i Tjekkiet, Energotech-FT s.r.o.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moldow A/S

Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Danmark
Moldow A/S

Send til en kollega

0.065