23948sdkhjf

MARTIN fræser T27 - Kombiner dine samlede fræseopgaver !

| Medlemsnyhed | Indrykket af Slejpner Maskiner A/S

Med MARTIN´s avancerede teknologi og intelligente styresystem, er fræseren T-27 din direkte vej til høj præcision samt en mere effektiv produktion og med fræsedorn HSK kan du benytte værktøjerne fra din CNC !

Mulighederne med en MARTIN fræser er næsten ubegrænsede, fordi maskinerne er så alsidige. Fræsning foregår i en kontinuerlig proces og sikrer at komplekse opgaver løses meget mere effektivt.

Styreteknologien fås ikke bedre, og takket være touchscreen styringen kan MARTIN-fræserne indstilles hurtigt og præcist til alle typer opgaver. og derved reduceres opsætningstiden markant. Hvor det tidligere var nødvendigt at foretage tidskrævende måling og justering af diverse enheder, er MARTINs fræsere i dag understøttet af en intuitiv elektronik og intelligent software, som reducerer forberedelsestiden med op til 80 %. Den elektroniske styring af op til seks aksler er en uvurderlig stor hjælp, og et kæmpe bidrag til din effektivitet med en fantastisk repetitionsnøjagtighed.

Med MARTINs fræsere træder du, kort sagt, ind i en ny tid. Her skal du ikke længere spilder dyrebar tid på indstilling af fræsere eller energi på frustrationer over fejlproduktioner. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde MARTINs høje produktivitet og præcision. Uanset hvilken fræser du forelsker dig i, kan vi hos Slejpner Maskiner A/S tilbyde dem som særdeles rentabel investering. 

Du kan se meget mere om MARTIN´s fræsere på vores www MARTIN Fræsere

Medlemsnyhed

Indrykket af
Slejpner Maskiner A/S

Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Danmark
Slejpner Maskiner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062