23948sdkhjf

Ostermanns webshop: Hvad er nyt? Hvad er praktisk?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Men hvad kendetegner en god webshop for den professionelle håndværker? Her kommer Ostermann med sit bud på, hvad der er vigtigt for professionelle handlende, og hvilke løsninger Ostermanns egen webshop tilbyder.

Den skal være nem at bruge - intuitiv

Som udgangspunkt skal en webshop for håndværkere være lige så brugervenlig som de største forhandlerwebshops for private. Her kan først og fremmest nævnes god og hurtig søgning samt store og tydelige billeder af produkterne og anvendelsen af dem. Når det gælder Ostermanns kerneprodukt, møbelkanten, er det desuden vigtigt, at brugeren straks ser alle tilgængelige mål, dvs. bredder og tykkelser, og kan vælge dem efter det aktuelle behov.

 Vigtige oplysninger altid tilgængelige

Hvordan var det nu? - Det sker jævnligt, at man også efter at have modtaget varen hurtigt har brug for at tjekke noget om den pågældende artikel. Uanset om det handler om tekniske datablade, forarbejdningsanvisninger eller anvendelsesvideoer, så kan alle praktiske oplysninger om produkterne ses i Ostermanns webshop, også selvom man ikke er logget ind.

 Regelmæssige opdateringer

Ostermanns E-Business-team arbejder konstant på at gøre shoppen bedre, hurtigere og mere komfortabel at bruge. Regelmæssige opdateringer omfatter nye muligheder på brugernes enheder eller tilbyder nye tjenester. Et eksempel: Mange kunder har ønsket sig dokumentation for følgesedler og fakturaer i det individuelle område "MyOstermann". Det er vi netop klar med i en opdatering.

 Ostermann-appen

Ostermann-appen giver brugeren alle praktiske funktioner fra webshoppen med i lommen. Men det er ikke det hele. Den integrerede QR-kodescanner gør det særligt nemt at efterbestille materialer. Man scanner blot QR-koden, lægger produktet i indkøbskurven, og afsender kurven.

 Tips, trends og nye produkter

Forneden på startsiden af www.ostermann.eu findes der fremover tre nye serviceområder. Her kan interesserede snedkere/tømrere finde en række praktiske eksperttips, videoer og brugbare oplysninger om forskellige produkt-, tema- og anvendelsesområder. Det kan betale sig at kigge forbi!

 Og så skal der være styr på logistikken

Til sidst det allervigtigste: Hurtig og pålidelig levering af de bestilte varer er helt afgørende for en god webshop. Ostermann har i mange år løbende investeret i logistikken. Et enormt automatisk varelager med over 40.000 lagerplader til møbelkanter på centrallageret i Bocholt er kun ét af mange eksempler.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.047