23948sdkhjf

Nu kan du konfigurere kundernes ønsker inden for få minutter

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Med DriveWorks kan du nu hurtigt konfigurere produkter lige efter kundens ønsker og give dem en visuel præsentation inden for ganske få minutter.

Du kan nu give dit salgsteam en stor hjælpende hånd med SOLIDWORKS DriveWorks, hvori der kan genereres kundekonfigurerede produkter inden for få minutter. Tilmed kan der ligeledes hurtigt præsenteres en nøjagtig pris på kundens ønskede produkt.

Ved at hele tiden kunne vise kunden en 3D udgave af det ønskede produkt, integreres kunden bedre i beslutningstagningen. Det gør, at sandsynligheden for misforståelser og dumme fejl formindskes markant.

Det er også muligt for kunderne selv at interagere med produktet med en online konfigurator, så de selv kan være helt med i processen i forhold til, hvordan deres produkter skal se ud. DriveWorks kan også vise kunden, hvordan produktet vil komme til at passe ind i kundens aktuelle omgivelser.

DriveWorks kan gavne flere forskellige dele af virksomheden – alt fra salg og marketing til produktion og indkøb. Desuden kan programmet integreres i din virksomheds ERP- og CRM-system.

DriveWorks er et godt program til dig, der gerne hurtigt vil kunne vende tilbage til kunderne med en nøjagtig pris og en flot, visuel præsentation af produktet.

Læs mere om DriveWorks her.

Se hvilke fordele din salgsafdeling får ud af DriveWorks her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.063