23948sdkhjf

Prisvindende printer fra Schur

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schur Technology a/s

Den håndholdte printer Anser U2 Mobile, som forhandles af Schur, har på Japan Pack 2011 vundet prisen for bedste produkt i Japan. Den håndholdte printer vinder, fordi den har bidraget til udviklingen i den japanske pakkeindustri.

Og det er ikke uden grund, at Anser U2 Mobile har vundet denne pris. Med sine 490 gram er den en af de mindste industriprintere på markedet. Den er let af have med rundt på lageret eller i produktionshallen: og den høje opløsning kombineret med den lave anskaffelsespris gør den til et særdeles attraktivt alternativ til fortrykt emballage.

Anser U2 printer direkte på flade emner og detailemballage. Det er muligt at mærke med alle kendte stregkoder, herunder 2D datamatrix, faste tekster, serienummer, batchnummer og nøjagtig identifikation af produktionstidspunkt med dato og klokkeslet. Printkvaliteten er i top. Det er muligt at printe med en opløsning op til 300 dpi, og for 2D stregkoder er det muligt at printe helt op til 600 dpi.

Printeren er let at betjene. Man designer sit print på computeren, som overføres til printeren vha. et SD hukommelseskort. Printeren består af fire lag: 2,8" Farve LCD skærm, controller, printhoved og blækpatron. Endvidere er der fjernbetjening, der sikrer nem og hurtig betjening. Systemet er baseret udelukkende på elektroniske komponenter og indeholder ingen sliddele, og derfor kræves ingen service. Anser U2 printeren fås også i en udgave, som kan monteres direkte på produktionslinjen.

Læs mere om Anser U2 printeren på vores hjemmeside

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schur Technology a/s

Fuglevangsvej 41
8700 Horsens
Danmark
Schur Technology a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078