23948sdkhjf

Kom alger og mos til livs med en algebehandling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Alger, mos og andet snavs vil med tiden sætte sine spor på dine fliser og tag. Heldigvis findes der en let og effektiv løsning på disse problemer, og i denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor en algebehandling er god investering.

Hvorfor behandle mod alger? 
Har algerne først sat sig fast på dine fliser eller dit tag, er det vigtigt at få foretaget en algebehandling. Lader du først algerne sætte sig fast, vil de med tiden påbegynde en nedbrydningsproces, som kan have alvorlige og økonomiske konsekvenser. 

Det kan eksempelvis gå ud over dit tag, dine fliser, din facade eller din træterrasse. Har algerne først sat sig fast på dit tag, vil de med tiden nedbryde tagværket, fordi der hurtigt dannes mos. Mossen vil optage fugt, som medvirker til at det underliggende tagmateriale holdes fugtigt, hvilket på sigt kan resulterer i frostskader. Med en algebehandling forhindres denne nedbrydningsproces og sikre således, at dit tag vil fremstå pænt og holdbart i længere tid.  

Sidder der alger og mos på dine fliser, er det ligeledes vigtigt at få foretaget en algebehandling. På den måde kan du undgå flisepest og samtidig renses dine fliser skinnede rene igen. For hvem gider have grønne fliser i indkørslen eller på terrassen? 

Professionel fjernelse af alger 
For at komme alger og mos ordentligt til livs, renses fliser og tag blandt andet med en syreblanding, som skal være stærk nok til at dræbe alger og flisepest. Samtidig kræver det præcision at ramme det optimale vandtryk i højtryksrenseren, så resultatet ikke bliver værre end ved udgangspunktet. Har du ikke tidligere erfaring med bekæmpelse af alger og rensning af tag, er det derfor en god idé, at alliere dig med professionelle fagfolk. 

Få foretaget en professionel algebehandling af fliser og tag hos Elling Tagmaling. Folkene bag Elling Tagmaling i Frederikshavn har en årelang erfaring med algebehandling og ved derfor præcis, hvad opgaven kræver, og hvordan den løses på bedste vis. Med professionelt og moderne udstyr, kan de hjælpe med at langtidssikre forskellige overflader. Tøv derfor ikke med at kontakte dem, hvis du ønsker en effektiv og professionel algebehandling.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063