23948sdkhjf

OPRYDNINGSSALG! Gør en god handel nu

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Hos ALPHA Containers har vi netop afsluttet en større oprydning på vores depoter. Du har nu mulighed for at købe udvalgte containere til en virkelig god pris.

Vi skal have solgt en række containere nu, så der er plads til flere fabriksnye containere de kommende måneder.  Leder du efter en brugt container, så kan du med fordel læse videre.

Blandt containerne der skal sælges nu, finder vi for eksempel en brugt 40-fods container, som vil være en fremragende lagercontainer til tør og sikker opbevaring. Ligeledes flere brugte kontorcontainere i god stand.

Du kan se hele oprydningssalget her: https://www.alphacontainers.dk/oprydningssalg/

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere. Vores erfarne containerkonsulenter sidder klar ved telefonen fra kl. 08.00. Ring på telefonnummer 70 210 124 eller send en mail til info@alphacontainers.dk

Vi fjerner containere fra siden med oprydningssalg straks de bliver solgt, så kig forbi siden allerede nu inden det er for sent. De første containere er allerede på vej til deres nye ejere.

Finder du ikke det du søger på siden med oprydningssalg, så kontakt os alligevel. Vi har meget andet spændende på lager.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Send til en kollega

0.109