23948sdkhjf

Nye elektrikere fortsætter karrieren i EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

I april kan vi ønske stort tillykke til Eva Spælling Andersen og Søren Lemming Linneberg, der begge er udlært elektriker fra EL:CON.

”Det bedste har nok været de mange forskellige opgaver og muligheder – og så det gode sammenhold i afdelingen” fortæller Søren, da han skal sætte ord på læretiden i EL:CON Glostrup. Her har Søren især arbejdet med service for flere af EL:CONs store kunder, men kompetencerne er også blevet prøvet af i rotation hos Automation – en mulighed, som Søren er glad for, at han greb. ”Man skal jo prøve faget af, når mulighederne er der”, slår han fast.

Det kan Eva tilslutte sig. I løbet af sine halvandet års læretid hos EL:CON Hornslet har hun arbejdet med både nybyg, service, sikring, projekt og Clever-installation og været forbi flere forskellige EL:CON-afdelinger. Samtidig har Eva været ambassadør for Boss Ladies og været EL:CONs stemme, når hun talte med unge kvinder om en karriere i el-branchen. ”Man skal altid vælge den vej, man selv drømmer om, uanset om man er mand eller kvinde. Det har jeg altid gjort, og det er jeg meget glad for!”, slutter Eva.

Både Søren og Eva fortsætter karrieren i EL:CON-regi og vil fremover være at finde i EL:CON Aarhus. Her skal Søren arbejde med service, mens Eva fortsætter arbejdet med Clever-installationer.

Stort tillykke med svendebrevet!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.063