23948sdkhjf

Lær af lystfiskeren: Gør din næste rekruttering succesfuld

| Medlemsnyhed | Indrykket af HumanTrust A/S

En god forberedelse får de rigtige kandidater til at bide på krogen

Af Co-Owner & Headhunter, Steen Klindt Ejlertsen

Er du glad for fisk og skaldyr, men ikke den store lystfisker? Så er vi i samme båd. Om lystfiskeri ved jeg dog, at det i nogle perioder er bedre at fiske efter særlige fiskearter end andre, ligesom jeg også ved, at udstyret er vigtigt. Skal du fange laks, er det ikke ligegyldigt, om du bruger et gult, grønt eller blåt blink, ligesom udbyttet af din ørredfangst også afhænger af, hvilken flue du lader danse hen over vandets overflade. I kombination med timing og udstyr afhænger resultatet af fangsten også af den madding, du sætter på krogen. Samme strategiske overvejelser gør sig gældende, når du skal rekruttere, hvor kandidatfeltets kvalitet oftest kan aflæses direkte af din forberedelse.

Som en hvilken som helst lystfisker vil du også gerne være sikker på, at den rigtige kandidat bider på din krog. Jo bedre du er forberedt på opgaven, desto mindre er risikoen for, at du vender tomhændet hjem, fordi du har glemt vaders eller fiskestang i bryggerset.

Klik her og læs artiklen i sin fulde længde.


Kommentarer

Torben Hallstrup
Nu er jeg lystfisker - men hader ål... For god ordens skyld, vil jeg dog oplyse, at ålen lever sit liv på bunden og aldrig fanges på flue. Heller ikke selv om den danser :-). Mit forslag er at skifte ålen ud med ørreden.

Human Trust
Tak for tippet Torben :-) Du ved tydeligvis mere om fiskeri end os! Det er rettet

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HumanTrust A/S

Bredskifte Allé 5, st. tv.
8210 Århus V
Danmark
HumanTrust A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08