23948sdkhjf

FLOWMAX® - enestående malepumpe system

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Flowmax® smøre-fri pumpeteknologi sikrer total tætning og pålidelighed. Hurtig pumpevending sikrer en pulsfri perfekt stabil sprøjtevifte og konstant flow

Beskrivelse

  • Unik Patenteret Flowmax® Bellows-teknologi
  • Væsentlig forlænget levetid
  • Meget lav vedligehold

Flowmax® Bellows-teknologi et gennemprøvet pumpestsyem og en banebrydende innovation inden for væskehåndtering. Flowmax®-stempelpumper kan håndtere det bredeste udvalg af materialer på markedet, herunder isocyanater, UV-produkter og alle fugtfølsomme eller vandbaserede materialer.

Flowmax®-teknologien garanterer en perfekt tætning for at sikre en lækagefri pumpe. Flowmax® Bellow Technology er et patenteret SAMES KREMLIN-design.

Pumper udstyret med Flowmax® teknologi har væsentlig forbedret levetid og overgår de traditionelle pumpedesign med normal tætning.

scanOtech tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

 Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

 eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

                                  De mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125