23948sdkhjf

FPro ny innovativ koppistol fra SAMES KREMLIN

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

FPro G designet af SAMES KREMLIN er den nye stjerne på himlen af Airspray kopppistoler.

Denne innovative tyngdekoppistol fås i HVLP, LVLP og konventionelle teknologier og er det perfekte valg til at opnå en høj finishkvalitet. FPro G er behagelig og nem at bruge.

SAMES KREMLIN viser sin innovative VORTEX-teknologi der forbedrer overførselseffektivitet og sprøjtemønster. FPro er mere end en simpel sprøjtepistol den leverer høj sprøjtekvalitet med lavt luftforbrug, og passer til alle applikationer og krav fra professionelle malere.

SAMES KREMLIN-ingeniører har specielt designet FPro G-pistolen til at være velafbalanceret, ergonomisk og let. Konceptet med FPro G leverer en perfekt og ubesværet sprøjteoplevelse og er let at rengøre med det nye innovative SMART kop. FPro pistolen introducerer også en helt ny funktion, der leverer den letteste aftrækker-kraft på markedet: MAG-assist, den magnetiske aftrækker. Denne teknologi er SAMES-KREMLIN’s svar på optimal operatør komfort.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

 Vor leverandør SAMES KREMLIN SA Frankrig er kendt og respekteret over hele verden for sin høje kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

 Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

 eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

 scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

                                  Du mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078