23948sdkhjf

Produkthistorie: TRECO samarbejder med Sharebox om nøgleboks

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRECO A/S

Læs historien om TRECOs samarbejde med det norske selskab Sharebox

Kender du Sharebox?

Måske kender du til nøgleboksene, der befinder sig på autoværksteder og biludlejningssteder i det meste af Nordeuropa. Eller måske du selv har brugt en nøgleboks, da du benyttede et Bed & Breakfast? Disse er bare nogle af de steder Sharebox leverer nøglebokse til. Men vidste du så, at det faktisk er TRECO, der producerer boksen?

”Vi havde kendskab til TRECO og sætter stor pris på, at de ikke bar er en leverandør, men en samarbejdspartner. Og der var ingen tvivl, da vi så hvilken høj kvalitet TRECO leverer – vi vidste, at vi ville indgå i et partnerskab”. – Leif Arne Dalane, CEO of Sharebox

Sharebox er en norsk virksomhed, etableret i 2016 og med en vision om at gøre udveksling (af for eksempel nøgler) nemt for den enkelte kunden. Sharebox leverer løsninger for blandt andet Airbnb, 7-eleven, Avis, Sixt, MECA og EuropeCar. Virksomheden sætter fokus på kundeoplevelsen og simpliciteten af den oplevelse, og derfor har Sharebox i de seneste år udviklet en softwareteknologi tilpasset sikker og forsikret nøgleudveksling. Udviklingen er især rettet mod bilforhandlere, udlejningsservices og butikker, fordi det er meget lettere at stjæle en bil end et hus, ikke?

Efter at have skabt den rigtige software havde Sharebox brug for den rigtige konstruktion og design, og begyndte derfor at lede efter en producent. Det er her TRECO kommer ind i billedet. Da vi allerede var i forretning med hinanden, hvorfor ville Sharebox så ikke have TRECO til at producere den såkaldte S18 sikkerhedsboks?!

TRECO har i de sidste to år været i tæt samarbejde med Sharebox og skabt de bedste alternativer til nøgleudveksling i en lang række virksomheder. Vi indledte samarbejdet i 2018, hvor TRECO begyndte at producere M12 (master med 12 skabe) og opfølgningen E16 (udvidelse med 16 skabe). Kan du gætte, hvad S18 står for? Det er sikkerheden med 18 skabe.

"Vi ønsker at være verdens førende inden for nøgleudveksling. For at nå dette mål havde vi brug for en professionel partner, der får arbejdet gjort, så vi sammen kan nå vores fælles mål. Og jeg må sige, TRECO får arbejdet gjort ". – Leif Arne Dalane

Vi samarbejdede derfor i januar 2020 om at etablere den rigtige facilitet, anskaffe det rigtige produktionsudstyr, uddanne personalet og i sidste ende producere det endelige produkt. Der var dog én ting, der var klar for Sharebox. Kundernes behov for sikkerhed. Forhandlerne ønskede ikke bare en nøgleboks, de ønskede en boks, der var sikker for dem at sætte deres tillid og pålidelighed i. Således var det TRECOs opgave at opfylde behovet om sikkerhed. Med Sharebox' teknologi og TRECO's robuste stålmateriale ønskede vi at gøre en nøgleboks værdig til EN 1143-1:2019-certifikatet – og efter et par prøvekørsler fik vi det! S18-sikkerhedsboksen er den eneste boks på markedet med dette specifikke certifikat. Og på grund af dette certifikat er det ikke kun sikkert, men det leveres også med forsikring. Det betyder, at forhandleren (på grund af certifikatet) kan vælge at være forsikret, hvis noget eller nogen forsøger at bryde ind i sikkerhedsboksen. 

Nu spekulerer du sikkert på, hvordan produktet rent faktisk virker? Spekulér ej mere!

Den fritstående S18-sikkerhedsboks drives af Sharebox, men styres af din smartphone. Den indbyggede softwareteknologi er forbundet til den server, som din forhandler har valgt at tilbyde, og som kan tilsluttes en smartphone – enten via en app eller onlineadgang. Det betyder, at du med et enkelt klik på din telefon kan åbne et skab, få nøglen og køre væk uden at skulle vente i utålmodighed. Og de 18 skabe giver boksen en universel brugerplatform, hvor alle kunder (store som små) kan være med.

At gøre nøgleudveksling sikker og teknologisk er en stor opgave som Sharebox ser et enormt potentiale i, og hos TRECO er vi glade for at være en del af rejsen. Derfor ønskede vi at sikre, at konstruktionen af Sharebox’ produkt blev produceret med en høj kvalitet af stål, med en IP65 nærhed - hvilket giver kassen en vægt på 355 kg, når den er klar til forsendelse. Der blev skabt en dedikeret produktion, hvor TRECO har brugt en del af det 22.000 kvadratmeter store produktionsanlæg i Aalestrup til at producere sikkerhedsboksen. Vi investerede i nyt produktionsudstyr og vi uddannede medarbejdere til at arbejde på fuld tid på produktet.

"Vi har et rigtig godt og værdsat partnerskab med Sharebox. Det har været et uddannelseseventyr indtil videre, og vi ser frem til at udvikle vores forhold endnu mere i fremtiden". – Preben Pedersen Medejer af TRECO

På samlebåndet forbinder vi de malede metaldele (også produceret hos TRECO), sætter det hele sammen (montage), indsætter elektricitet og installerer softwaren – så den er færdig og klar til at blive et stolt produkt af Sharebox (og TRECO).

Efter at have indgået dette samarbejde med Sharebox er det klart, at vi ønsker at fortsætte med at udvide ved at producere disse kasser på en mere intens og daglig basis. Vi ønsker at vokse i sammenarbejde med Sharebox og være i stand til at producere så mange sikkerhedsbokse, som kunderne har brug for. Ikke alene ønsker vi, at lave så mange som muligt, men vi ønsker også at producere det, som kunderne ønsker - uanset om det er en ændring i farve, lys, ændringer i displayet eller noget andet.

En anden ting, vi hos TRECO sætter pris på ved samarbejdet er, at vi har den samme vision om altid at udvikle og udvide. Vi har skabt det, vi mener er et langvarigt forhold, hvor vi kan give feedback til byggeriet, og Sharebox kan gøre det samme med hensyn til produktion – samtidig med at vi respekterer hinandens kompetencer.

Se videoen nedenfor, for at følge med i produktionen af Sharebox nøglebokse 2020.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRECO A/S

Elmegaardsvej 3
9620 Aalestrup
Danmark
TRECO A/S

Billeder & videoer

Certifikat

Send til en kollega

0.063