23948sdkhjf

Ribu skaber smukke overflader med CNC-Fræsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ribu Inventarsnedkeri A/S

Mangler du en CNC-fræsning, der kan fræse mønstre ned i diverse træ?

Så er du landet det rette sted. Ved Ribu Inventarsnedkeri er vi eksperter i CNC-bearbejdning og -udvikling samt produktion af møbler og inventar. Vi kører ud til kunder i hele Danmark alt efter interesse.

Der er mange gode grunde til at hyre et snedkerfirma som os, hvis du drømmer om smukke møbler og inventar, som kun du har stående i dit hjem. Med en CNC-bearbejdning kan vi lave lige præcis de mønstre i træ eller øvrige materialer, som du ønsker.

​En sådan specialfræsning giver mulighed for at fremstille smukke træoverflader og give møbler og øvrigt inventar et unikt udtryk. Som snedkere bruger vi altid den nyeste teknologi og leverer altid et godt håndværk, så du kan regne med en høj kvalitet.

​Vi tilbyder:

  • ​Et godt og kvalitetsdygtigt håndværk
  • ​Udvikling og produktion af unikke møbler og inventar
  • ​Specialinventar efter kundens behov

Derfor skal du overveje en CNC-fræsning hos os
Hvis du drømmer om unikke overflader, hvad end det drejer sig om træ, plast, metal eller stål, så skal du helt klart lade os om at klare en CNC-fræsning. Med den rette dialog og de rette kompetencer kan vi skabe smukke overflader til butikker, kontorer, restauranter, caféer, private hjem og meget mere.

​Vores priser afhænger af opgavens omfang og materialetype. Priserne vil derfor variere, alt efter om vi skal lave en fræsning i eksempelvis metal eller træ. Før vi kan give en endelig pris, vurderer vi derfor først og fremmest opgavens omfang. Efterfølgende vil du modtage et uforpligtende tilbud.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ribu Inventarsnedkeri A/S

Tietgensvej 16
8600 Silkeborg
Danmark
Ribu Inventarsnedkeri A/S

Send til en kollega

0.078