23948sdkhjf

Cp Sourcing sælger smart rengøringskoncept

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cp Sourcing ApS

Cp Sourcing ejer et smart, salgsklart rengøringskoncept, som dog har vist sig ikke at passe så godt til virksomhedens setup. Derfor sætter man nu det samlede koncept til salg.

 

I 2017 overtog Cp Sourcing rettigheder, produktionsapparat og varelager for rengøringskonceptet Clean-It, som anvendes til rengøring af tablets og smartphones. Baggrunden var, at en kunde måtte lukke ned og derfor overdrog konceptet til Cp Sourcing som betaling. Men da konceptet adskiller sig meget fra virksomhedens øvrige opgaver, har Cp Sourcing nu valgt at sætte konceptet til salg.

’Vores kunder er næsten udelukkende virksomheder, som vi hjælper med at produktudvikle og/eller producere’, begynder Per Veile, der er CEO for Cp Sourcing. ’Derfor passer vores setup ikke så godt med salg af Clean-It, da det primært er en salgsopgave af et færdigudviklet produkt’.

Han understreger, at Cp Sourcing har deltaget i udviklingen og produktionen af produktet, og at omstændighederne gjorde, at man valgte at overtage hele konceptet tilbage i 2017.

Cp Sourcing har både rettighederne til produktet, et større varelager, en web-shop og produktionsapparatet. En interesseret køber vil derfor hurtigt kunne komme i gang med at sælge og producere med eller uden assistance fra Cp Sourcing.

Siden overtagelsen af konceptet har Cp Sourcing forsøgt at sælge produktet, men har erkendt, at et succesfuldt salg kræver et andet salgssetup, som ikke passer med Cp Sourcings fokus på produktudvikling og produktion.

Per Veile oplyser afslutningsvist, at interesserede købere er velkomne til at kontakte ham via telefon (41106808) eller mail (phv@cp-sourcing.dk) for en uforpligtende snak om mulighederne.


Kommentarer

steen kyster
Er et kopiprodukt af de originale fra AM Denmark: https://www.getcleanam.com/
Det kan godt være at man skal overveje sit køb.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cp Sourcing ApS

Højager 2, Durup
7870 Roslev
Danmark
Cp Sourcing ApS

Send til en kollega

0.062