23948sdkhjf

NYHED! ThermoWood - Ny profil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moelven Danmark A/S

Triple Shadow ThermoWood - beklædningsprofil der giver udseende som lameller, men med alle fordelene fra almindelige beklædningsbrædder.

Ny profil i svanemærket ThermoWood

Den nye smukke profil, Triple Shadow, i ThermoWood gran er yderst velegnet til at bruge både inde og ude og er helt i tråd med dagens boligtrend, hvor naturen trækkes ind i boligen med masser af grønne planter og naturmaterialer, og hvor ude og inde gerne må gå i ét.

Tripple Shadow

Med den nye beklædningsprofil, får du udseende som lameller, samtidig som du får alle fordelene fra almindelige beklædningsbrædder. Du kan på en enkel måde få samme udtryk, som var det en listebeklædning. Profilen kan monteres både vandret og lodret og giver en smuk 3D-effekt til vægge, loft og facader på grund af sine dybe riller.

Læs mere om hvorfor du skal vælge Triple Shadow her

Svanemærket ThermoWood

Moelven ThermoWood er svanemærket og 100% PEFC-certificeret. Den grønne profil matcher Moelvens værdier og standarder, som sikrer dig miljørigtige materialer. Træet behandles efter en teknik, som vikingerne brugte, hvor de forkullede ydersiden af træpæle, som de satte i vand for at forlænge holdbarheden. Dette er nu kombineret med moderne teknologi, der består af varme og damp og giver enestående varighed og formstabilitet og er et stolt bevis på, at tradition og innovation sagtens kan gå hånd i hånd - uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik. Det er altså en træsort, der er særdeles velegnet til brug i dagens moderne byggeri, hvor vi alle er interesseret i at omgive os med den grønne profil. Den stigende interesse har betydet, at sortimentet af ThermoWood profiler nu er blevet udvidet med denne ny og moderne Triple Shadow.

Læs mere om Svanemærket ThermoWood fra Moelven her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moelven Danmark A/S

Herstedøstervej 27-29 C 1.sal
2620 Albertslund
Danmark
Moelven Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078