23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pulterrum og cykelstativer til SHIP på Aarhus Ø

Et nyt eksklusivt bolig- og erhvervsprojekt har valgt at indrette kælder og udendørsarealer med pulterrum og cykelstativer fra Hans Schourup

Et nyt bolig- og erhversprojekt har indtaget Aarhus Ø: SHIP ligger med udsigt til både skoven, bugten og livet på lystbådehavnen på spidsen af Aarhus Ø, og alligevel ligger det midt i byen med Trøjborg lige ovre på den anden side af lystbådehavnen.

Som underleverandør til hovedentreprenør JPF har Hans Schourup fra oktober til december 2020 leveret og monteret moderne og lyse pulterrum i kælderen. Pulterrummene er bygget op af åbne netvægge i stål, som bidrager til god ventilation i hele kælderen og i hvert enkelt rum. 

Underentreprisen omfatter også cykelstativer i parkeringskælderen og udenfor i terræn. I kælderen er der skabt plads til mange cykler ved at kombinere cykelstativer i 2 etager med cykelstativer i 1 niveau. I enkelte områder er der indrettet aflåst cykelparkering, som er afgrænset med åbne netvægge i stål.

>> Se flere cases: Cykelstativer og pulterrum  til nybyggeri og renovering >>

Cykelstativerne er modulopbyggede. Det betyder, at eventuelt beskadigede dele kan afmonteres og udskiftes med ny del. Pulterrum og den aflåste cykelparkering er også bygget op af moduler, som hvert især kan udskiftes, hvis det bliver nødvendigt. Det holder omkostningerne til vedligeholdelse nede, fordi der eksempelvis ikke skal købes et helt nyt cykelstativ, hvis det kun er bøjlen, der er blevet beskadiget.   

Bygherre: Ejendomsselskabet Olav de Linde

Opgaven:

  • Indretning af cykelparkering og pulterrum i kælder i forhold til kravsspecifikation
  • Levering og montering af cykelstativer i både 2 etager og 1 niveau til 431 cykler i p-kælder og terræn
  • Levering og montering af 202 pulterrum med nummerskilt og forberedt til hængelås

Mangler du cykelparkering og pulterrum til dit næste projekt? Udfyld formularen og bliv kontaktet af vores eksperter

Hans Schourup A/S
Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65835118
P nummer: 1002218238

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047