23948sdkhjf

Ribu Inventarsnedkeri fremstiller møbler og kontorinventar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ribu Inventarsnedkeri A/S

Hos Ribu Inventarsnedkeri i Silkeborg fremstiller vi møbler og inventar til kontorindretninger helt efter kundernes tegninger og valg af materialer. ​Her får du indretning af kontor i høj kvalitet.

Vi står klar til at levere dit nye kontorinventar, uanset hvor i landet du befinder dig. til kontorindretninger. Helt efter kundernes tegninger og valg af materialer.​ Her får du indretning af kontor i høj kvalitet.​

Vi fremstiller kontorindretning i form af blandt andet:​
Reoler
Skranker
Borde
Bløde møbler
Diske
​Podier
Har du nogle andre ønsker og behov, hører vi meget gerne fra dig. Så fremstiller vi møblerne og inventaret, så det lever op til lige netop dine ønsker og behov til kontorindretning.​

​​Hos RIbu har vi følgende fokuspunkter:​​

​​​Inventar af høj kvalitet
Det gode håndværk kombineret med moderne maskinteknologi
Mennesket i centrum - her tænkes både på slutbrugerne og vores medarbejdere
Leveringssikkerhed
Miljøet​​

Kontorindretning til forskellige brancher
Vi står klar til at hjælpe med kontorindretning i en masse forskellige brancher. Vi kan nemlig skabe inventar, der passer specifikt til din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i, hvad der egentlig er behov for og sammensætter en løsning ud fra det.

​Selvom kontorindretning kan virke meget basalt, kan det være meget forskelligt fra branche til branche, hvad der er behov for, og hvad slutresultatet bliver. Der kan for eksempel være stor forskel på kontormøblerne, alt efter om det er et advokatfirma, en it-virksomhed eller en helt anden virksomhed.

​Vi tager højde for, hvad det er for en aktivitet, og hvilke medarbejdere, kunder og lignende der skal have glæde af kontormøblerne. På den måde tilpasser vi kontorinventaret til formålet. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at skabe det rigtige arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas.​​​
Det gode håndværk er altid i fokus

Når vi laver møbler og inventar til kontorindretning, har vi altid det gode håndværk i fokus. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for dig, at inventaret kan holde i mange år fremover. Kvaliteten er derfor yderst vigtig for os i alt det, vi laver. Når du benytter os, er du derfor i trygge hænder.

​Vi sørger for nøje udvalgte materialer, som, vi ved, kan holde i mange år. Derudover er det gode håndværk din garanti for, at inventaret bliver produceret på den helt rigtige måde, hvor materialernes holdbare egenskaber kommer til sin ret.
Har du brug for kontormøbler til dit private kontor?
Selvom vi har mange erhvervskunder, hjælper vi også private med kontorindretning. Vi kan komme med gode idéer til, hvilke kontormøbler der kan være en fordel på dit kontor. Derudover tager vi højde for dit behov med kontoret, og hvilke præferencer du har til design. På den måde kan du få den perfekte kontorindretning derhjemme også.

Rådgivning og deltagelse i designprocessen
Ud over at fremstille møblerne til din kontorindretning, tilbyder vi også rådgivning, med henblik på konstruktionen og valg af materialer. Så holder jeres møbler længst muligt og passer til jeres brug.

Vi kan også tegne 3D-oplæg og konstruktionstegninger, samt deltage i udviklings- og designprocessen.
Vores kunder er typisk arkitekter, møbelhuse, indretningsfirmaer, designere osv.
Er du interesseret i en snak om jeres kontorindretning?
Vi står altid klar til en uforpligtende snak. Her kan vi snakke om, hvad det er, du har behov for, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon86 82 86 11 eller skrive til os på vores e-mail mk@ribu.dk.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på kontorindretning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores priser kan variere fra projekt til projekt. Vi kan dog sammensætte et uforpligtende tilbud på lige netop din kontorindretning.

Læs mere om Ribu Inventarsnedkeri her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ribu Inventarsnedkeri A/S

Tietgensvej 16
8600 Silkeborg
Danmark
Ribu Inventarsnedkeri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141