23948sdkhjf

Dana Vinduer øger effektiviteten og forkorter leveringstiden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nicholaisen A/S

Hos Dana Vinduer ser man nu resultaterne af en tocifret millioninvestering i et nyt produktionsanlæg, som Nicholaisen A/S har stået for at levere.

Vinduesproducenten har opnået en markant højere maskineffektivitet, mens leveringstiden er forkortet med en hel uge.

Sammen med en italiensk producent har det taget midtjyske Nicholaisen, som leverer salg, projektering og rådgivning i forbindelse med innovative maskinløsninger, knap ét år at fremstille det nye fuldautomatiske anlæg. Men da anlægget blev leveret i marts som planlagt, måtte man dog sande, at coronapandemien ville sætte en kæp i hjulet for planerne. Grundet rejserestriktionerne kunne den udenlandske producents medarbejdere ikke komme til Danmark for at sætte anlægget op, og her måtte Nicholaisen således træde til:

 - Da producenten meldte force majeure ud, besluttede vi os for at springe til og løfte opgaven sammen med Dana Vinduer. Derfor stillede vi vores egne teknikere til rådighed, så anlægget kunne blive stillet op. På den måde kunne vi sikre, at Dana Vinduer fik glæde af det helt nye anlæg hurtigst muligt, fortæller direktør i Nicholaisen, Thomas Biehl.

 Hen over seks uger opstillede og implementerede Nicholaisens serviceteknikere således anlægget med anvisninger fra producenten, så Dana Vinduer herefter kunne flytte produktionen over på det nye anlæg.

 - Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Nicholaisen. Lige fra start har de været en god sparringspartner og rådgiver, men særligt da tingene spidsede til, var vi lykkelige for samarbejdet – og at Nicholaisen tog mere ansvar, end de reelt behøvede. Uden dem var vi ikke kommet i mål så hurtigt, slutter Kristian Orluff.

 Hos Dana Vinduer har man trods en længere omstillingsperiode præsteret en omsætningsforøgelse på knap fem procent sammenlignet med året før. Derfor har vinduesproducenten store forventninger til de kommende år, når anlægget er fuldt implementeret. Her skal Nicholaisens søsterselskab OptiPeople stå for den løbende optimering af produktionen ved brug af softwareløsningen OptiCloud. 

læs hele artiklen her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nicholaisen A/S

Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Danmark
Nicholaisen A/S

Send til en kollega

0.046