23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg tagpap og understøt husets minimalistiske udtryk

Ny håndbog giver indblik i tagpaps mange arkitektoniske muligheder og vejen til et korrekt udført tagpaptag på træunderlag.

Et sundt tag er vejen til en sund bygning, der holder i mange år. I TRÆ 77 Tagpap på træunderlag beskrives krav og tekniske anvisninger for ventilation, faldopbygning samt korrekt projektering og udførelse af tage på brædde- eller pladeunderlag med tagdækning i form af tagpap. Af bogen fremgår krav til brædder, plader, tagpap og tilbehør, og der gennemgås variationer i tagpapløsninger og tagformer med detaljer, der viser, hvordan afvanding, ovenlys, inddækninger mv. udføres.

Taget har stor betydning for huset æstetiske udtryk og funktion, hvorfor det ofte kaldes for den femte facade. Tagpaptage giver stor fleksibilitet og har mange arkitektoniske muligheder. Tagpap har desuden en række andre fortrin ved materialevalg. Det ændrer stort set ikke udseendet over tid og er økonomisk fordelagtigt. Tagpap har været anvendt i mere end hundrede år. I dag regnes to-lags tagpapdækning på fast underlag for at have en levetid på 30-50 år afhængig af hældning og inddækningsdetaljer.

Bogen henvender sig til bygherrer, projekterende, udførende og studerende.

› Se læseprøve fra bogen

› Læs mere og køb bogen i Træinformations webshop

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 mn@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.048