23948sdkhjf

AAG kan levere en bæredygtig EPDM gummidug til dit projekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

AAG tilbyder EPDM gummiduge i PAH-fri og bio-basteret materiale, samt inddækningsdug der kan anvendes som tagdug.

Hos AAG finder du et stort udvalg af EPDM gummidug. En gummidug fra AAG fås i forskellige kvaliteter, hårdheder og størrelser. Gummidugen er lavet af en UV bestandig gummikvalitet, som er syre og base resistent, samt velegnet til både vind, vand og vejr. Vores EPDM gummiduge kan altid tilskæres, limes eller pålægges klæb efter kundens ønsker. AAG kan også levere EPDM gummiduge som er PAH-fri.

Se udvalget at gummiduge her.

Ønsker du en gummidug i et mere bæredygtigt materiale?

Så tilbyder AAG en EPDM gummidug, som er udviklet i et bio-baseret materiale. Denne EPDM gummidug er i overensstemmelse med EU 1272/2013 og i henhold til PAH GS cat.2. Gummidugen er fremstillet af en CO2 reduceret formular med bio-baseret Polymer.

Med AAG EDMP Green Evo Star får du en UV bestandig gummikvalitet, som er velegnet til både vind, vand og vejr, samt base og syre resistent. Gummidugen er sort og fås i hårdhed 65 +/-5 Shore A. Gummidugen kan udstanses og skæres i næsten alle dimensioner og udformninger samt pålægges forskellige dobbeltklæbende taper.

Med AAG bio-baseret EPDM er du sikret en mere miljøvenlig og bæredygtig gummidug i høj kvalitet. AAG EPDM Green Evo Star er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Se EDMP Green Evo Star gummidug her

 

Skal du bruge en EPDM inddækningsdug?

AAG tilbyder også EPDM inddækningsdug og EPDM tagdug. Inddækningsdug kan skæres i forskellige bredder alt efter ønske og i følgende tykkelser 0,5 mm, 0,75 mm og 1,2 mm. Kan anvendes til inddækninger omkring vinduer og døre, ved sokler, facader mm. Fra 1,2 mm kan EPDM inddækningsdugen anvendes som tagdug og leveres i ruller eller i større membraner.

Se EPDM inddækningsdug her

 

Vi er altid klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til dit projekt uanset størrelsen på opgaven. Kontakt os på tlf.: +45 98 15 80 22 eller på mail info@aag.world

Vil du også gerne se mere til AAG som virksomhed eller vores produkter?

Så følg os på LinkedIn og få faste opdateringer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Send til en kollega

0.112