23948sdkhjf

Kraft fuld vakuumløfter  fra JLM teknik

| Medlemsnyhed | Indrykket af JLM teknik ApS

JLM teknik har leveret en kran med vakuumløfter til 300kg.

JLM teknik har leveret et letløbende alu-traversanlæg og vakuumløfter for løft af træplanker, med begrænset indbygningshøjder.  
Kunden havde et ønske om, let at kunne håndtere de lange og tunge planker, så de ikke havde et behov for at bruge to ansatte eller truck til håndteringen af plankerne.  
Inden kontakten til JLM teknik, var der en del ventetid på hjælp fra andre kollegaer. Nu kan en operatør let håndtere plankerne uden hjælp fra andre. Dette giver en større frihed, bedre økonomi og et rigtig godt arbejdsmiljø.  
Med denne løsning anvendes en vakuumløfter med vakuumpumpe. Vakuumløfteren er enkel og let at bruge. Håndtaget er nemt at anvende og her er det operatøren der bestemmer hvor hurtigt man vil flytte de 300kg. Aluminiumsskinne anlægget er monteret op på tværs af spær. I den ene side, direkte med klemhandsker i spær og i den anden side ”truck kørsel”, har man hævet køreskinnen op. 
Inden kunden skulle træffe en beslutning, var de på besøg i vores showroom i Hobro. Her kunne kunden selv få lov at teste et skinneanlæg og vakuumløfter. Indehaver og hans ansatte er meget tilfredse med den rådgivning og det udstyr som er blevet monteret hos dem. 
 
Har du lyst til at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte vores konsulent Jan Andersen på tlf.: 23 72 51 33 eller mail: ja@jlmteknik.dk 

Du kan også se mange andre løsninger vakuumløfter på vores nye hjemmeside

 Vi glæder os til at høre nærmere fra jer.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JLM teknik ApS

Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Danmark
JLM teknik ApS

Billeder & videoer

Kran løsning fra JLMVakuumløfter Vaculex fra JLM teknik

Send til en kollega

0.078