23948sdkhjf

Verdensmålene danner rammen for Elis' bæredygtighedsindsats

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Tilbage i 2019 blev Elis (tidligere Berendsen) certificeret i henhold til Bureau Veritas' verdensmålcertificering som den første virksomhed i verden.

Et år senere valgte virksomheden at blive re-certificeret og få fornyet sit verdensmålscertifikat, og i dag danner FN's 17 Verdensmål rammen for Elis' bæredygtighedsindsats, fortæller virksomhedens CSR-Chef, Louise Elver, i ovenstående video, hvor hun også uddyber, hvilken forskel verdensmålcertificeringen gør for virksomheden:

"Det er med til at forpligte os selv på at blive ved med at holde fast i agendaen og få nogle andres perspektiv på, hvordan vi skal sætte ind, og hvor vi kan hæve niveauet," fortæller Louise Elver, CSR-Chef hos Elis.

Et stigende antal virksomheder ønsker at integrere verdensmålene i sin strategi

Siden Elis er flere virksomheder blevet certificeret i henhold til Bureau Veritas' verdensmålcertificering, og seneste skud på stammen er PolyTech, der er blevet verdensmålcertificeret som den første virksomhed i vindindustrien.

Overvejer du også at lade FN's 17 Verdensmål danne rammen for din virksomheds bæredygtighedsindsats, og ønsker du ligesom Elis og PolyTech at kunne dokumentere din indsats med verdensmålene over for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere?

Uanset, hvor langt din virksomhed er i processen, får du - på vores gratis webinar den 22. februar kl. 13-15 - indblik i din virksomheds muligheder for at blive verdensmålcertificeret og ikke mindst input til næste skridt mod en bæredygtig fremtid.

Tilmeld webinar om verdensmålcertificering

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063