23948sdkhjf

Nøglen til effektiv hjulopbevaring er fleksible dækreoler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Mere praktisk kontrol med hjul i overskud får du ikke end med en dækreol, der over flere fag, hvor hvert har flere bærelag, sørger for effektiv opbevaring.

Da bærelagene består af skinner udspændt med tomrum mellem sig, synker hjulene godt til rette og triller altså ikke bort ved egen kraft. Løsningen gør det muligt at lave ergonomisk korrekt løft af dæk, hvor du ikke skal bøje dig forover for at samle dækket op. Lyder det interessant? Så bliv klogere på dækreoler.

Moderne reoler til dæk kan nemt skaleres
Har du brug for dækreoler til et bilværksted, uden du præcist ved, hvor mange fag du har brug for, kan du starte i det små og så skalere op. For en force ved moderne dækreoler er deres fleksibilitet, indstillelighed og evnen til at koble fag sammen. Resultatet er, at du ikke skal frygte for at lade plads i værkstedet gå til spilde ved at have inkompatible dækreoler stående.

Dækreoler kan du få med ønsket form
Da moderne dækreoler lidt som en slags byggeklodser for voksne nemt kan gives større eller anderledes udformning, har du hos forhandlere af dækreoler ofte en høj grad af frihed, hvad angår at bestille en løsning skræddersyet til dine behov. Hvad end du står med et bilværksted, der selvsagt er det mest oplagte sted at handle dækreoler til, eller du har brug for dem til dit lager eller garage, kan du nemt og hurtigt finde gode tilbud – endda med hjælp til opsætning.

Få reol i galvaniseret stål til brugte dæk
I dag har reolerne lang levetid, fx takket være galvanisering. Har du planer om at lade din reol stå udendørs eller fylde den op med beskidte, brugte dæk, er effektiv beskyttelse mod rust et must. Slip således for at tænke på dækreolens vedvarende evne til at opbevare dine bildæk.

Hvor mange bildæk kan være på 180 cm?
Da dækreoler kan antage nærmest en hvilken som helst form, virker det omsonst at snakke om, hvor mange dæk kan være på en typisk dækreol. Og det hjælper selvfølgelig heller ikke på det, at dæk kan have forskellige størrelser, selv hvis vi afgrænser det til bare at være dæk til en personbil. Lidt perspektiv kan dog gives at påpege, at en dækreol med 180 cm længde til opbevaring kan rumme op til ni dæk, der er 20 cm fra kant til kant – altså dæk til to bil


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078