23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Designmøbel med UV desinfektion sikrer renere arbejdsmiljø

Er jeres virksomhed klar til at skulle tilbage på kontoret?

Pandemien har vist os, hvor mange ting i vores omgivelser, der kan være potentielle smittekilder. Kan du for eksempel huske hvornår du sidst desinficerede din smartphone?

Vi spritter vores hænder af mange gange i løbet af en dag, men hvad med vores computere og smartphones?

UV BENCH kan desinficere disse på samme tid som det tager at spritte hænder. Opgrader renligheden på jeres arbejdsplads og få et renere arbejdsmiljø med UV BENCH.  For første gang er udstyr til rengøring og desinfektion noget du gerne vil vise frem.

Den prisvindende danske arkitekt Kasper Salto har slået sig sammen med holdet fra den erfarne ingeniørvirksomhed EFSEN UV & EB Technology der har speciale i UV.

"UV BENCH gør en dyd ud af nødvendigheden, og den er primært designet og konstrueret udfra et behov for at desinficere ting, som går fra hånd til hånd". Citat: Kasper Salto

Sammen har de udtænkt en helt ny genre af nordiske design møbler som indeholder UV desinficerende funktioner - UV FURNITURE hedder de. Det første møbel i serien er UV BENCH, der med sine indtil videre 4 modeller: Charcoal, Smokey Blue, Ash Grey og Oak pynter på ethvert kontor, kirke, museum, reception, hotel lobby osv.

"Bænken fremstår som et reelt møbel og ikke et fremmed element, - funktionel at sidde på, rummelig til opbevaring og kan vælges i det materiale som passer til hvor den skal stå. Det smalle vindue er lavet for at vise verden at der findes andre måder til desinfecering end sprit og sæbe, nemlig uv-lys". Citat: Kasper Salto

”Det var vores ønske at udvikle et produkt som ville holde mange år – også selv om pandemien forsvandt. Når nu folk skal bruge mange penge på udstyr til desinfektion, hvorfor så ikke gøre det ordentlig første gang og udvikle noget man vil glæde sig over at have mange år frem – det er kvalitet og bæredygtig kombineret med design og funktion” Citat: Thomas Efsen

Den innovative ide har også givet efterspørgsel i børnehaver, skoler og vuggestuer. Dertil kan man bruge designversionen på lærerværelser, biblioteker eller forhaller, men til det mere hårde brug er der udviklet en brugsmodel, som kan tåle det hårde liv i en børneinstitution. Den er uden tekstil på toppen og i lakeret/malet krydsfiner vi kalder den UV BENCH BASIC. I vuggestuer og børnehaver kan den bruges til at sidde på ved bordene og til at opbevare ting når den ikke bruges. Børnene kan selv være involveret i processen, således spares der pædagogtid på rengøringen og børnene lærer og ser hvordan desinfektion kan foregår.

”Gør rengøringen interessant for børnene, involver dem så de ser og lærer om teknologi og spar tid for personalet – det var de spæde visioner for UV BENCH – og vi synes  vi har opnået endnu mere end det.” Citat: Thomas Efsen

Sikkerhed er essentielt i to dimensioner. Først skal det være sikkert at bruge, og her sikrer sensorer, nøgler og låse at folk ikke kan bruge UV BENCH utilsigtet og dermed bliver skadet af dem. I den anden dimension er det vigtigt at processen mod bakterier og virus fungerer korrekt – dertil kan man justere på eksponeringstiden efter vores guidelines, så man i fremtiden kan justere til den effekt en potentiel ny pandemi kræver. For Covid-19 kan man klare sig med ca. 10 sekunder og opnå en 99.9% reduktion eller mere afhængig af hvor meget man putter i UV BENCH.

UV BENCHs virkning er blevet dokumenteret ved et studie foretaget på Syddansk Universitet efter en undersøgelse, der anvender levende SARS-CoV2-vira . For at se resultaterne af denne undersøgelse klik her.

For yderligere information om UV BENCH by SALTO EFSEN – læs mere på uvbench.com

Hold dig opdateret 

Følg os på Instagram & Facebook

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)
Skovlytoften 33
2840 Holte
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13483744
P nummer: 1000572553

Send til en kollega

0.063