23948sdkhjf

Pressede tømrermestre kan spare tid og penge

| Medlemsnyhed | Indrykket af NIC Denmark ApS

Hvis produktiviteten skal stige i byggeriet, er der grund til at kigge mod præfabrikerede løsninger, for eksempel inddækninger fra NIC Denmark

De danske tømrermestre har rygende travlt - ikke mindst efter, at regeringen har forlænget håndværkerfradraget. Danskerne har både penge mellem hænderne som følge af de Folketingets økonomiske pakker, der har til formål at stimulere den enkelte danskers økonomi. Men flere og flere benytter også Covid-19 nedlukningerne til at realisere nogle af deres boligdrømme i form af nybyggeri eller forbedringer af deres bolig.

- Derfor er det også vigtigt, at tømrermestrene bruger deres tid rigtigt for at få flest mulige opgaver gennem systemet. Her er tid ganske enkelt penge for den enkelte tømrermester. Derfor er det afgørende, at man som tømrermester, har fokus på at dels holde kvaliteten, men også at kunne bruge løsninger, der kan styrke virksomhedens ordreflow, siger Adm. direktør Helle Frostholm Skærbech fra NIC Denmark.

Her producerer man inddækningsløsninger til den danske byggebranche.

- I stedet for at have en mand gående hjemme på værkstedet og producere inddækninger, kan man få det hele leveret færdigproduceret efter mål. Med færdige løsninger kan denne person montere langt flere inddækninger ude i marken, end man nogensinde kan nå at producere hjemme på værkstedet. Dermed sparer virksomheden i sidste ende både tid og penge, påpeger Helle Frostholm Skærbech.

- NIC Denmark har udviklet ClipOn Innercore, der netop hjælper tømrermestrene med at nå en bedre effektivitet.- Her kan man montere en skræddersyet inddækning på under ti minutter, hvor kvaliteten er i orden, fortæller Helle Frostholm Skærbech. 

Hun fortæller, at NIC Denmark har lavet det ekstra let for tømrermestrene at få et overblik over, hvad en færdig skræddersyet løsning vil koste. Det eneste man skal bruge, er målene på vinduerne, eventuelt fra vinduesproducenten, samt en skønnet dybde på lysningerne, Så kan NIC Denmark udregne et uforpligtende tilbud på få minutter, ligesom man har lagt måltagningsskemaer mv. ud på hjemmesiden.

Udover inddækningsløsninger leverer NIC Denmark også fx ordreproducerede Vindueslaminatplader i fix-mål, samt andre former for inddækningsløsninger til byggeri alt sammen i tæt samarbejde med kunden.

Yderligere informationer:

NIC Salgsteam clipon@nordicinnercore.dk , tlf. 9669 1020

Adm. Direktør Helle Frostholm Skærbech, tlf. 5155 0001


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NIC Denmark ApS

Nordic InnerCore
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
NIC Denmark ApS

Send til en kollega

0.063