23948sdkhjf

Webinar – fleksibilitet i produktionen med GiboCobotFlex

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Med en kombination af Omrons kollaborative TM robot, et helt særligt kamera, OnRobots standardgribere og en specialdesignet vogn, har Gibotech samlet det bedste fra flere verdener med GiboCobotFlex.

Mangler du også fleksibilitet i din produktion? Se med når Omron, Gibotech og OnRobot sammen viser, hvordan det integrerede kamera i Omrons TM robot bruges i Gibotechs nye fleksible og flytbare CobotFlex, der hurtigt og let kan omstilles til forskellige opgaver med standardgribere fra OnRobot.

Læs mere og tilmeld dig

 

Om GiboCobotFlex

CobotFlex er designet til at dække en bred række af applikationer og den omskiftelige produktion. CobotFlex er udviklet på et fleksibelt fundament (vogn) der er nem at flytte rundt mellem forskellige opgaver. For at komme hurtigt i gang mellem opgaverne bruges primært standard gribere med hurtigskift. Robottens integrerede kamera benyttes som en del af opstillingen til ny opgave og betyder at operatøren ikke skal programmere, når der flyttes til en ny opgave. I praksis betyder det, at CobotFlex i løbet af en dag eksempelvis kan udføre maskinbetjening, skifte til kvalitetskontrol og pakke emner i kasser, uden at operatøreren skal gøre andet end at sikre, at det rigtige ordrenummer kan læses af robotten, og at der er emner til rådighed.

På webinaret gennemgås funktionalitet og forklares om anvendelses-/og udvidelsesmuligheder. Kameraets funktionalitet demonstreres og der laves en praktisk demonstration med sortering af emner der gribes med en Onrobot griber.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.047