23948sdkhjf

Steens Group åbner virtuelt 3D-showroom

| Medlemsnyhed | Indrykket af Steens Group A/S

Aflysning af messer har inspireret Steens til at skabe interaktive onlineoplevelser for deres kunder

Den førende danske møbelproducent Steens Group har slået dørene op for et nyt virtuelt showroom samme dag, som IMM21 Cologne skulle have åbnet.

Steens har de seneste 10 år lanceret nye, unikke serier på IMM – og i år var ingen undtagelse med ny, stor børnekollektion kaldet ONIRIA. Men da IMM blev aflyst, tog Steens initiativ til at bygge et interaktivt, virtuelt showroom i stedet. Så nu kan kunderne se det nye ONIRIA-sortiment og andre udvalgte kollektioner med et klik på en knap.

 "Vi er klar over, at vi ikke kan erstatte den følelse at være på en fysisk messe. Men situationen taget i betragtning er det et godt alternativ," siger Keld Dissing, Range Director hos Steens Group.

 "Pandemien sætter sine begrænsninger, men vi vil ikke miste momentum, så i stedet for at vise vores produkter frem på messerne i Køln og Birmingham, inviterer vi vores kunder til at se vores kollektioner online og blive inspireret, før de taler med os via telefon, e-mail eller videochat. Vores internationale salgsteam er her stadigvæk - og de er klar!"

 Besøg Steens Groups virtuelle showroom på dette link

 
Steens Groups kollektioner er alle produceret med udgangspunkt i Steens bæredygtighedsprogram. Vil du vide mere? Besøg www.steensgroup.com eller kontakt salgsafdelingen på salg@steens.dk, +45 89 70 71 00.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Steens Group A/S

Industriparken 21
8620 Kjellerup
Danmark
Steens Group A/S

Billeder & videoer

Virtuelt showroom serie SOMAVirtuelt Showroom doll house viewVirtuelt showroom serie GAIA

Send til en kollega

0.094